CAMPIONS!!!!!(VIATGE A PARIS 4)Publicat per taxidriver | 21 Mai, 2006

Continuem explicant el viatge,hauria d acabar,que si no aixo sera molt llarg.

Despres de dinar vam tornar a la tour eiffiel pero aquells ja no hi eran,al menys al mateix lloc,i hi habia tanta gent que era imposible trobarlos.

Vam anar cap el metro d ecole militare i a veure la place de la Concorde.Vaya peazo plaça!!!si al meu poble hagues hagut una plaça aixi,si que hauriem pogut jugar a futbol trankils de petits,sense molestar a ningu.

Guapisima la plaça,guapisim els champs elisses,els jardins de les tulleries,i l asamblea.

Alla hi habia molt poca gent i ens van començar a entrar estres per acabar el mini tour turistic per si arribavam tard.D anar a Montmatre i sacre coeur,ni parlarne ja.
Vam agafar metro i a veure Notre Damme.Pel cami vam veure la sainte chapelle,la preso on va esta maria antonieta i algo mes que no recordo.

A notre damme era imposible pujar a dalt,entre cules,nens de collegis,japos i turistes varios era millor dexar ho corre.Fotos i comprar souvenirs,que encara no ho habiam fet.

Em sembla que dels cops que he anat a Paris nomes una vegada no he tornat amb una replica de la tour eiffiel,deu ser com aqui per els guiris el toro de sobre la tele.

Aquet cop no en volia comprar pero en vaig veure una blaugrana i noi no vaig poguer evitar ho.Digam hortera si vols pero era guapisima!una alfombra per el ratoli del ordinador amb el metro de paris.Si perque el metro si que li vam fer voltes,moltes,cada cop que entras a una estacio no es entrar i agafar el metro no!es començar a caminar a pujar i baixar escales,pasadisos que sembla que et tornin al mateix lloc ...un drama i per aixo,cuatre xorrades mes i cap el metro.

Teniem que anar a austerlitz a la consigna a dexar els benjamins sino s els fotarien els guardies del estadi.Dins el metro tots els del barça anavEn en contra direccio nostre i ens deien us heu equivocat!!quins nervis!tots anavan cap alla i encara teniem que anar a austerlitz nosaltres.

Amb els nervis va ser l unic laberint de metro que ens vam confondre,no ens aclaravam,fins i tot vam decidir anar al camp amb els benjamins i vam desfer tot el cami que habiam fet pero en veure l hora vam decidir que el millor era buscar la consigna que teniem temps.Ala!torna a fe el cami.

Per fi arribem a austerlitz!!la consigne el horari era a les 22.30 tambe!!!merda!li preguntem a uns dels treballadors i diu que no que aquella nit,per ser un cas especial s esperan a la una menys mal!vinga bosses i benjamins cap a la consigne i nosaaltres cap al futbol.

A mitg cami ens vam adonar,jo,que m habia dexat les piles de la camara a la bossa.Tot perdut!!i el Isidro estava amb poca bateria a la seva camara.

Despres acabo d explicar el viatge que I need tabaco!i amb la llei seca em tancaran tot i m haure de fotre.