CAMPIONS!!!!!(VIATGE A PARIS 5 i ULTIM)




Publicat per taxidriver | 22 Mai, 2006

Habiam si acabo ja.

El metro que vam agafar a Austerlitz cap a gare du nord estava vuit.i per les parades no pùjava ningu del barça!es veu que aquella linea no pasava per llocs centrics,no se.

Al arribar a Gare du Nord quin ambientas!!ambientas angles!tots els anglessos cap al futbol,pocs catalans,ens vam barrejar per el mitg,cap problema cantavan les seves cançons i tots contents.Ningu es va ficar amb nosasltres,alguns et donavan la ma,i et deien que ens guanyarien pero res abraçades,i nosalteres cantavam el que podiem pero no se sentia,es clar.

Sortim tots del tren i una manifestacio semblavam,tots junts cap el estadi,vam fer un entrepa PER EL CAMI de soucisse!bonisim!i barato tu,5euros,el molt lladres!l aigua 3 euros nomes!

Comencem a caminar carrers i carrers amb els anglessos,la policia tenia el recoregut fins el camp acordonat,total imposible equivocarse.

Que guapo l estadi!!fa un temps jo pasava per devant d aquet estadi entre 2 i 4 cops per setmana,l epoca que vaig marxar amb trailer,i potser era un presagi!

Ens vam fer les fotos pertinents i cap a dins.Ens van registrar molt poquet,casi gens.

Les nostres localitats estavan a la primera graderia,fila 19 tirant cap el corner de tribuna

Entrem i el troç blaugrana ja era ple,en cambi l angles no,quin ambientas que hi habia.Devant nostre estava casi tot el nostre vago,el calvo(una maquina d animar,tant al camp com al tren)en messi farlopero(pobret li va quedar aquet nom perque hi habia uns que li demanavan que els hi vengues el que tenia,i en cambi el noi nomes es fotia porros aixo si un darrera l altre,inclus a la barra del bar del tren el veies fent se porros,pero a l hora d animar una canya!)

Tambe teniem devant una parelleta jove que tot el rato em recordava a mi i la meva ex a wembley,quina pena,amb ho be que ens ho hauriem pasat junts aqui.

Despres de la celebracio de la 50 copes d europa va començar el partit i amb 2 ocasions del Henry!quina por!el fantasma d Atenes corria per alla,pero poc a poc el barça es va anar fent amb el control del partit.

A tot aixo en Xavi acabava d arribar,l ultim com sempre,i volia colocar una pancarta amb el nom del seu pare pero estava tot ple i no va poguer.

El gos del arbit va anular el gol de Guilly pero continuavam dominant.

Fins que arribar el gol de campbell,no era falta,va ser devant nostro i mai tenia que haber pitat l arbit.

Ens vam enfonsar de mala manera!gens de forces per animar.quina merda!a mes recordavas el partit del Arsenal a Villlareal i molt dificil marcarlis un gol.

La segona part ens vam recuperar una mica i animar,control total del partit,fins que arribar el deliri,ja feia minuts que es veia que els guanyariem sense prorroga ni res.

I poc desspres l extasis!!Belletti pilota d or!!que cabron!quin gol!!iNCREIBLE!!!CAMPIONS!!!

Jo estava al meu lloc mes o menys,perque tots estavam de peu i quan van marcar,el calvo de vago estava com 5 cadires mes cap alla,ens anavam a abraçar perro estavam lluny,i em vaig tirar volant asobre d ell,per el cami vam enganxar al Isidro i a un senyor que hi habia per alla i tots 4 rodant 4 files mes abaix.la gent asustada per si ens habiam fet mal,pero queva,aixo es futbol,a la nit si tots teniem blaus per els braços pero es igual!CAMPIONS!!!CAMPIONS!!Que guapo quan els hi donan la copa i quan van vindre a portarla a nosaltres.

Musica,cantics,festa,gent ballant a la graderia al ritme de bob sinclair i danzel,molt be tot!

Mica en mica la gent va anar a marxan.Aleshores ja amb el camp vuit va sortir en Belletti tot sol a mirarse el camp,encara no s ho creia el home!

Devant nostre el pare d Andres Iniesta fent li una entrevista a la tele.Alla surt el xavi,sentat a la seva cadira pensant amb el seu pare suposo,mort fa un any i jo 4 cadires mes enlla igual,pensant que deu estar saltant d alegria sigui on sigui,que haura disfrutat molt amb la final i el barça campio,i veien ho be que su pasa el seu fill alla.s em humeixen els ulls,.

Tambe vaig pensar amb aquella,la meva ex,que burra que ha estat i que desgraciat que soc,jo pensava que el futbol m habia curat pero torna tot.Em vaig prometre no deprimirme fins arribar acasa i aixi ho vaig fer

Vam sortir els ultims,quan ens van fer fora, que tancavan.

Al sortir hi habia un angles amb la samarreta del ARSENAL felicitant un per un a tots els cules que pasavam per alla,que nobles son aquesta gent,son gent de futbol.

Vam fotre un altre soucisse i cap el tren,menys en xavi que caminar i menjar no podia,de lo carregat que anava.i vam marxar nosaltres perque ens tancavan la consigne

El Isidro per el cami es va trobar un cartell de la champions i vam carrergar amb el peazo cartell de fusta cap el tren.Es molt gran i guapo,farem una copia per mi.

Al arribar al tren els policies ens diuen que queda un minut per que marxi el tren corre corre

Li diem a l asistent del nostre vago que falta el xavi,que ara be,diu que per un no pot esperar el tren,pero en pau no hi era tampoc.pero que va al cap de 7 o 8 minuts arrancar el tren.I de repent sentim la veu den xavi preguntant si aquell era el seu vago.

Al bar no ens donavan gel per els benjamins i els primers ens els vam fotre calents.

Despres vam tornar al bar,fins les 4 va haber hi festa i aleshores si ens en van donar.

Ens sentiem com Napoleon tornan d una batalla grossa,triumfants

El vago 77 va començar a semblarse mes a una "pocilga"que no un vago,tothom tirava les llaunes de cervessa per el mitg d el vago etc una guarrada,

La gent estava molt cansada i enseguida van dormir,jo ales 4.30 en vaig dormir i a les 8 de peu.

El calvo ja estava despert tambe i cantant loloro lo lo lo lorolo lo lo barça!!lorololo lo barça.

Aixo que es para el tren a toulouse,vam tornar per limoges,i el calvo mitg despullat amb la bandera del barça salta del tren i corre cap a un trenet d aquets que portan les maletes i si puja ,la conductora asustadisima i ell cantant i nosaltres desde el tren tambe.la tia va para el trenet fins que no baixes el calvo.

El calvo anava molt pasat,arribar aleshores un tren de cercanies i comença a crida gabatxo cabron saluda al campeon gabatxo cabron saluda al campeon,el fort es que el saludavan

Despres de molts camps i vids arribem a Cervere,`parada ,tots baixem del tren i festa grossa,despres tots pujan al tren en marxa....

A portbou el mateix i per fi enfilem cap a barcelona quina emocio!!anavam amb la porta del vago oberta habiam aconseguit desfer el bloqueig que te quan esat en marxa

Arribam a sant andreu tothom ens saludava i per fi entreem a sants,els campions ja som aqui!festa al vestibul com a la sortida i a agAfar un taxi per buscAr el nostre!

Quina llastima que s acabi,tindria que haber hi una final cada mes

en fi aixo es tot SOM CAMPIONS D EUROPA!!!!!

0 Comentaris