M ESTIC RATLLANT

Publicat per taxidriver | 6 Jul, 2006

Porto tot el mati sense dormir i aixo que aquet vespre he pencat molt.El motiu es intentar lligar tots els detalls del viatge a Monaco a la final de la Supercopa.

Es complicat el 24 d agost arriba el Isidro de Berlin,i el 25 es el partit.Ho ideal seria sortir de matinada,esta al mati alla i localitzar el camping que primer em conrtesti el mail perque per telefon ha estat imposible entendres.

Es que volem un bungalow a la Lighuria,a San Remo o Varezza o impoeria...no se el lloc en principi es igual pero per alla,ja que Monaco sera Can Punyalada suposso.

La nostra idea es despres del partit gran celebracio amb final de festa al Casino,aquet punt te la meva oposicio pero sino queda mes remei..fins i tot per veurel.

Despres tornar cap a Italia,i el diumengue si poguesim anar al camp de la Sampdoria seria guapo de veritat.Pero primer s han d aclarir en el Calcio.Despres sortejar la lega,i despres que coincideixi el primer partit de la Sampdoria juga al seu camp a Genova.

Molt complicat "all this"

Despres ens quedarem algun dia mes per Italia foten el golfo i suposso que tornarem despres del 1,el 2 o 3 no se pero 31 i 1 segur que no perque mitja europa tornar a casa i pasem de caravanes i com no tenim cap pressa...

Tambe estem intentant trobar companyia femenina per el viatge,de moment estem parlant el tema amb 2 xines pero em sembla que hi ha una que te problemes de documentacio i no crec que arribem a res.S accepten propostes en aquet tema.

Tambe em pensat la tornada ferla amb els Grimaldi Ferrys Genova-Barcelona ...Aixi dexarem mes pasta a la family del principat...

Moltes coses i sense dormir m estic estressnat

En fi seguirem informan

0 Comentaris