VIATGE A LA COSTA BLAVA 2

Publicat per taxidriver | 8 Set, 2006

Anem ha escriure o el dia de festa s em menjara,porto un dia fatal amb les meves depres i tal i tal.

Com del taxi hi ha poca cosa a explicar,nomes que els cardiolegs ja han marxat sense pena ni gloria,i a nosaltres ja ens han tret la lliberitzacio de dies de festa que teniem.Tornem al de sempre festa dijous i un del cap de setmana.

2º dia.Ens vam despertar tard,com habiam arribat a l hora que vam arribar i no ens vam enrecordar dels despertadors,doncs jo em vaig aixecar a les 10.30 i el colega el vaig dexar dormir fins que jo m hagues dutxat,venia de les altres vacances i estava petat.

Un cop dutxats i ben pentinats i amb el ticket del parkimetre renovat,vam anar a fotre un cafe.si si nomes un cafe o potser jo 2 pero ni tenien croissants ni cap pasta per acompanyar,allo era una cafeteria i com a tal venien cafes i no croissants.Quin pais deu meu!

Els nanos de la cafeteria eran de l olimpique de Niza i al veurens amb la samarreta del Barça van preguntar habiam si guanyariem avui,evidentment que si era la nostra resposta.Anavam sobrats,victoria al apanyol a la supercopa d aki(o d alla)palliça al Bayern Munich...blanco y en botella que deia el butanito,leche.

Qui ens ho habia de dir.Cap a la Zafira a posar estalades al vidre i la del barça al costat i cap a Manaco.Cap el aconteixement que tenia que ser l epicentre de les nostres vacances.

Per sortir de Niza hi habia molt de transit i molta matricula ecspanyola,pero com ara son com son "las xapitas"no sabiam d on eran.solucio;cotxe que veiem bocina.Desastre!!la majoria dels cotxes et treien la bandera del estanc i la del sevilla,una plaga i els catalans que hi habia,no estavan per festes.

Ja començavam a notar que l aficio que hi habia no era aficio de final,era aficio de gamper mes aviat.

Eran families,que ja que els hi habia tocat l entrada anavan amb dona i nens...gens supporters,en resum.

El transit anava in "crescento",igual que els aficcionats sevillans.Ja el colapse total va ser quan es junten els que surten de l autopista i els que veniem per la carretera!!

Per fi entrem a Monaco,primera botiga;Botiga de HUMMERS,segona botiga de marmols i tercera botiga Maseratti.que ?quin nivell eh?A tota europa quan entres a un poble et trobes el lidl,dia(mosquetiers si es frança)un formula 1,leroy merlin o aki i un carrefour o un alcampo,cony aqui monaco van forts vam pensar.

El Barça ens va enviar un mail amb les indicacions per trobar el parking del estadi,devant duiem dos cotxes sevillans i un del barça que anavam fent tots el mateix cami,senyal de que duien les mateixes indicacions i vam pasar del mail i els vam seguir.De repent el cule dona mitja volta i diu que alla no pero nosaltres tirem i ens fotem de cap a un parking que els preus tenen pinta de que quan tornem al vespre el milor sera dir que em perdut el ticket.

Sortim fora i no estavam a l estadi,estavam al museu oceanografic d en Costeau.A un puesto d informacio turistica em faig amb un planol de Monaco i localitzam l estadi al altre costat del port de Fonteville.

-Nano algun desvio em fet malament,seguin els putos sevillanos aqui estem.

Aprofitem per veure el museu pero 11e per veure 4 lluços en gavies,ni hablar!a part el tema era complicat alla,tot sevillanos i a sobre cantant cançons d aquestes seves tipo sevilla tiene un color especial..ja sabeu musica xarna per tot arreu,semblava la platja de Santa coloma(ocata).I vam marxar,jo em foto de molt mala llet sentin aquestes musiquetes i millor evitar qualsevol efecte-reaccio.4 fotos al museu i al submari d en Jaques i a buscar l altre parking.

Tunels un altre cop i aperixem al altre costat de la roca!increible en un poblet petitisim i enfilat a una roca han fotut un sistema de tunels i ponts que vas d un costat al altre com si res,la veritat que han estat molt ingeniosos aprofitan al maximn el poc sol que tenen,i al preu que deu anar alla es per urbanitzar i les carreteres per sota amb 2 collons.

Vam seguir indicacions de parkings fc Barcelona i quan arribem a la porta ens diuen que no,per?nomes vips!El del public en general eran unes altres indicacions i enseguida ho vam trobar.

El parking esta a sota mateix del estadi,amb el tema d aprofitament del sol,tot el que es camp es parking per sota i amb varies plantes.

Primera sorpresa,dexar el cotxe tot el dia alla sota el camp costa la fiolera de 2 euros nomes!!!Estem a Monaco?????

Un cop aparcat el cotxe donem una volta per els sotans del estadi,i darrera el parking ens trobem uns pasadissos que ens porten a una piscina olimpica subterranea!!i un pavello de basket subterrani!!tambe hi habia un restaurant i una pizzeria!quina obsesio per aprofitar l espai aquets tios.

Despres de pasar per uns pasadissos que entravan camions a portar caterings aconseguim trobar el carrer i si son ells a la porta del estadi,la canterilla de torn les palmetes dels collons i una paredeta montada devant del cartell del estadi.4 o 5 neveres de campig,amb cognac,vinito,jamoncito i troitos de quezo.un posava el vi l altre el formatge i tots cantavam,bebian i jalavan.

Nosaltres amb problemes per fer la foto reglamentaria a la porta del estadi,perque no sortis tota aquesta gent a la meva camera.

L estadi Louis II,si pasas per devant,no sabras que es un estadi de futbol(i menys si hi han sevillans amb neveres tapan el cartell).Els seu aspecte es el de uns apartaments mes de la ciutat.Les rampas o escales que tenen els estadis d aqui,alla ho decoran amb unes finestretes que semblen apartaments.No desentona gens amb ciutat.

Aquets sevillans deuen ser bastant limitats.A prop del estadi hi habia un Mcdonalds i un carrefour i alla estavan tots,que aixi no es perden i sabran anar al estadi.i vinga a cantar i cantar i mes cantar.

Despres hi habia un coro alla,i al mitg una amb la faldilla aixecada i la cara en trance ballant i tots foten palmes,no podiem pasar,l hi dic al Isidro sigueme!i per el mitg!!tots mirantnos malament i jo mirant a la tia que ballava amb una cara com dient que pallasa que ets.Pero no responien a provocacions estavan tots en trance amb les seves palmes i cantics.

Tots aquets del mcdonalds,uns 2000 per lo menys,no es van enterar que a sobre del carrefour tenien el museu de la moneda a Monaco,el museu del automovil,i el museu naval.El de la moneda ens va tancar pero al del automovil si vam entrar,una bona coleccio de cotxes de totes les epoques i nivells,desde el cotxe de les viudes a un lamborghini o rolls o cadillacs o cotxes antics com hispano suizas....molt digne la coleccio de cotxes.

Al museu de la moneda vam preguntar per aconseguir una moneda de cada dels euros de monaco i merda.No en hi han en circulacio,nomes els venen atencio,Monedes 1 de 2euros 1 de 1euro 1 de 50 cts 1 de 20cts 1 de 10 cts 1 de 5 cts 1 de 2 cts i 1 de 1 cts al modic preu de 400eurazos!!!Tots els encarrecs que duia el Isidro a tomar per el sac.Als bancs el preu es el mateix.A les tendes de Souvenirs tenen una versio reduida amb 5 cts 2 cts i 1 cts per nomes 40 euros.

Despres del susto a dinar,no vam poguer veure el cambi de guardia per dormilegues.Vam caminar una miqueta i vam trobar una pizzeria que nomes hi habia cules,menys 4 en una taula pero es comportavan.

Cantics blaugranes per fi al dinar!!tornem a ser a una final europea i no a la feria d abril que duiem tot el mati.A part dels cantics tipics de figo muerete,o 1899 neix el club del meu cor....olelel olalala ser del Barça es ....El cantic que em va agradar mes va ser un que cantavan els de una taula,cada cop que pasava una rossa.i era aIxi;lluvia de potes,xoxo morenote lluvia de potes xoxo morenote

El dinar va estar be,vintitants euros per cap i ben menjats i ben beguts.Quina nyonya continua visitant.

Mentres dinavam,va pasar per l altre vorera un nano amb un dels indicadors del cami al estadi,aquet desde la vorera d enfront amb els seus cantics va revolucionar tot el restaurant.

Aleshores el Isdro culo veo culo quiero,doncs volia un indicador del estadi.Devant nostre en un poste hi habia un,nomes tenia una pega que el Isdro no va veure i tots ho veiem,que hi habia un urbano al costat.S enva tot content agafarlo i l hi va fotre una bronca el guardia...pero ja el va deixar mitg desenganxat per mes tard recollirlo.

Despres del dinar vam anar cap el castell dels princeps de Monaco i nomes començar la pujada un altre cartell..aquet al costat tenia una comisaria de policia i l Isidro un altre cop cap el cartell i aquet cop GOT IT!!!

Ja en teniem un faltava un altre,pero aquet cop va ser pitjor,els de la comisaria no es van enterar pero una dona que pasava per alla ens va fotre la tabarra,tota la pujada del castell,que si estas en Francia i esto no tienes que hacerlo,que si eres un ladron,que vaya...el marid mort de vegonya i jo l hi deia a la senyora si que es un ladron,a mi me ha robado el mexero i eso que acaba de salir de la carcel.Pero ella erre que erre tota la pujada, i encara a dalt l hi va tornar a dir ladroon,eres un ladron.

joder quina perrera la tia,pobre marit,si aquets a cartells son de cartro i els tiran despres del partit i es un record 10 vegades mes petit que el cartell que vam portar de Saint Dennis.

En fi son les 5 i ja he pasat la nit i m en vaig a dormir

0 Comentaris