VIATGE A LA COSTA BLAVA 3


Publicat per taxidriver | 10 Set, 2006

Mentres al taxi no pasa res d interes,seguirem explicant el viatge a Monaco.

Estavam a la pl.del palau princier,alla fotos al palau i soldadets pero el mes interesant de tot eran les sevillanas!collons quines jacas!!Deu ni dor,llastima que fosin Sevillanas.

Desde adalt de la pl.del palau es veia l estadi Louis II.Mentres l hi feiem fotos al costat 2 Sevillanas foten fotos tambe i ja no vaig poguer mes i l hi dic al Isidro,"sin lugar a duda lo mas bonito de Monaco las Sevillanas!"Es van quedar una mica tallades pero aleshores van apereixer els marits i millor dexar ho.

Alla dalt hi habia una tenda de souvenirs,be moltes,pero una sobresaturada de coses.L isidro es va comprar una samarreta del gran premi i jo una postal per la meva ex.Un poco tonto si pero no m en podia estar,tenia ganes d explicarli on era i el que s estava perdent.

Desde aqui dalt es veia el port de Monaco,amb els seus yates impresionants.I l aglomeracio d apartaments que hi ha aquet poble,es exagerada la vista de tants i tants apartaments.

Despres darrera vam veure la catedral i uns carrerons amb mes souvenirs i ja vam començar a tirar cap a l estadi,baixan l Isidro es va quedar sense bateria i teniem que anar cap al cotxe a carregarla una miqueta.

Al arribar al estadi,l aficio del Barça a un costat i els sevillans al altre.El parking estava al costat Sevilla.I la poli no ens dexava pasar.Com que no?Explicacions que anem al Parking i ens dexan,alla nosaltres.Vam pasar per el mitg amb el braços aixecats i cridant i res ells al seu puto rollo,cantics i putes palmes.

Un cop al parking ens trobem amb un petit fallo,es van oblidar de possar lavabos al parking aquet,tant aprofitar l espai no els hi deurien capiguer.Sort de les pareds.

Despres de carregar les bateries,teniem que tornar a atrevasar la linea sevillista,aquet cop amb cantics blaugrana i que ens diguin algo,cap problema.

Alla al costat blaugrana hi habia una tenda de productes regionals i aquella hora nomes venien cervessa,seguin les indicacions de la Ueffa,a cualsevol partit europeu esta prohibida la venta d alcohol al costat del camp pero aixo es monaco.

Baixan del castell habiam agafat el cartell que habiam dexat mitg despenjat i ara uns sevillans en s el volian treure..

Un gitano sevilla va agafar al Isidro i l hi va fer una maldicion gitana.Si ganais hoy no vais a ganar nada mas y si perdeis lo vais a ganar todo,maldicion gitana.Esta copa es pa nozotros.Que cabron la maldicio que ens ha fotut a sobre el gitano.

Van començar a sonar petards i a encendres bengales al voltant del estadi i jo vaig tindre un petit enfrontament amb un poli,volia que em coloques darrera el cordo policial i a mi no em dona la gana.

Per fi entrem al estadi!Estadi per dirli algo,es coquet pero es una castanya.Molt petites les grades,uns 17000 espactadors nomes,acostumat als 100000 del nostre estadi aixo no es res.

Les cadires sense nomera,les entrades si un caos per trobar lloc per fi ens coloquem darrera le porteries,on quedava lloc.

Els de la megafonia van començar a posar una canço de cada equip per animar i distreure les aficions,xiulets cada cop de l aficio contraria.

Dada interesant,vam començar a parlar els speakers donant la benvinguda a monaco.Primer en angles,despres en Frances i despres en Catala,bronca i xiulets de l aficio sevillana,despres explicacions en castella o en Sevilla perque el seu speaker era autocton de Sevilla i a sobre s entrebancava quan parlava.Evidentment al sentir castella xiulets de l aficio del Barça.

Aleshores es va produir l arribada del boixos nois,ja es mala sort,es van posar al nostre costat.Jo habia estat del Boixos nois pero fa 20 anys,no era pas el mateix,quina gentuza que hi ha ara.Nomes fotia podor a porro el nostre lloc quin fastic.L unic guapo els cantics,entre ells un que deia se vi lla nos ion kis i gi ta nos se vi lla nos ion kis i gi ta nos.

Cuanta rao!

Es van començar a treure samarretes els boixos i exhibicio de tatuatges,semblava un concurs,habiam qui en duia mes.

Dema continuo no tinc mes temps.

0 Comentaris