VIATGE A LA COSTA BLAVA 4


Publicat per taxidriver | 15 Set, 2006

Abans d entrar al estadi ens vam trobar al Minguella,parlant amb un "sevillano",el vam saludar,un tipo simpaticot,jo l habia vist varis cops ja per barcelona,sempre molt afable,un cop el vaig veure amb un mercedes dos places,em sembla que era un 500 sl.

Tot coincidia com la final de Berna,alla anavam igual de convençuts de la victoria com aqui a Monaco,tambe vam trobar a un famos abans del partit al Neeskens en aquell partit,inclus tinc l entrada firmada per ell,i evidentment enmarcada,al rebedor on tinc totes les entrades europeas penjades.

Aquesta no se si la penjare,suposo que si,perque l homenatge es a que jo hi vaig ser hi,no a que aquells fotesin el gandul,jo vaig posar tot de la meva part,la pasta,el viatge,els crits ja no depenia mes de mi.

Tinc penjada la d Atenes i Rotterdam que tambe vam perdre doncs suposo que aquesta tambe,a part m ho he pasat molt be alla.

Del partit no se que voleu que us expliqui...El mes interesant es que em vaig trobar amb en Jordi,estava tres filas enrera meu.Habiam fet de representants junts fot 20 anys.Ara casat i suposo que amb fills,no vaig volguer preguntar,prou enveja tenia de que ell pogues estar alla amb la seva dona,pero hi habia un nano per alla que tenia una cara molt semblant a la seva.

La resta es resumeix amb el comentari que ens feiem l Isdro i jo tornan cap a Niza QUEFILLSDEPUTES,QUEFILLSDEPUTES,en Marquez les veia cuadrades,en Motta no s entera de res i en Xavi,que s en vagi a jugar amb la seleccio ecspanyola i deixi d una vegada el lloc al Iniesta.

Cuanta desidia es va veure per el camp aquell dia,quin desastre,cuant de pasotisme,cuant de pocavergonya,nens mimads,indignes,malversadors d ilusions,QUEFILLSDEPUTES.

Ells no saben el que l hi costa a un taxista reunir els centims per anar a veurel´s,com ells els guanyan rapid..pero jo haig de fotre moltes carreres per revantar la pasta que vaig petar alla.Pensavam que ens habian enfonsat les vacances.I encara senties parlar d accident,van anar a ingresar pasta a alguna compte que els hi deu haber obert la UEFFA alla a Monaco.

L unic divertit del partit va ser que per megafonia van reclamar al conductor d un cotxe amb matricula francesa que estava mal aparcat.Aqui per megafonia haurien dit ja pot anar al diposit de glories a recollirlo i en cambi alla pasan de posar multes i grues,no els hi ve d aqui,la pasta la fan amb altres coses.

L aficio sevillana va aprofitar l incident per cantar:es de lopera,el coche es de lopera,es de lopera...Quina perrera tenien amb el Lopera aquets sevillistes,a varis cantics sortia el nom del president Betic.

Despres vam tindre algun incident desagradable amb els Boixos perque tenen la puta costum de veure els partits desde a sobre les cadires i els de darrera no veuen.

Quan van sortir els jugadors va haber hi un bosc de bengales i nosaltres estavam alla al mitg.

Jo ens vaig veure al isidro i a mi abans de començar el partit per les imatges del jumbotron,i al Isidro tothom l ha vist per tv perque a la mitja part va sortir mosegan un paquet de ducados.

Al final del partit els putos boixos la van liar perque si amb la police i van entrar dins les graderies a buscarlos,merde del gros.

Conduint per Niza despres amargats i buscant un lloc on sopar algo,pensant en les vacances,jo em veia a bcn a l endema.

Al final ens vam serenar,vam trobar uns sandwichos fets al mati i ens els vam fotre a unes cadires que hi ha devant la platja,molts ens preguntavan per el resultat al veurens amb la samarreta,els francessos no s ho creien,anda que nosaltres...

En fi a dormir emprenyats,que has de fer.




0 Comentaris