VIATGE A BULGARIA 3 arribada al hotel

Publicat per taxidriver | 27 Nov, 2006
Aquets d alitalia ens vam tindre tot el dia sense menjar.El viatge bcn-roma com era la mati una madalena,al mitg dia buscant la smoking room no vam poguer menjar a fumicino i el viatge a Sofia com era a la tarda tambe una madalena,tela!Arribem a Sofia morts de gana.
A sobre l avio va sortir amb retras de Roma per culpa dels registres als pasatgers
Ja estem a Sofia(amb accent a la o)sooofia aixi es pronuncia,el isidro l hi va fer fotos a l avio i quan l hi anava a fer al cartell del aeroprt,l hi van cridar l atencio,no es pot fer fotos,quin pais!

On ens va deixar l avio era devant la terminal amb aduana i com hi habia cua ens quedem fora al carrer mentres pasa la cua i aprofitem per encendre un cigarro i segona bronca en poc rato no es pot fumar ni al carrer,tot son prohibicions aqui.
La temperatura fresqueta uns 8 graus pero abrigat no tenies fred,mes habiat calor,aixo si les orelles s et quedavan glasades.

En el autobus que et portava al avio a Roma i al avio ja ens vam donar compte que les noies Bulgares eran interesants,molt interesants.
Per fi pasem aduana,pasaports,feia anys que no pasava aquet tramit,es feia extrany i alla mateix darrera de l aduana arribavam les maletes,arribavam al seu ritme,es clar.Van trigar molt.
Mentres tant vam mirar de cambiar algo de moneda,alla mateix de la aduana hi ha un xiringuito per cambiar.
Primera tangada del viatge!!!

El peu oficial de leva es de 1.96.A tot arreu vam comprobar mes tard que el cambian a 1.95(em sembla just)pero alla i amb el desespero de que no teniem res en moneda Bulgara,ni per agafar un taxi,vam tindre que cambiar algo.
Ens van cambiar a 1.60 joder que cabrons!!Com no saps que fer...perque et veus entran al pais sense un duro...Sort que vam cambiar poquet,nomes obrir la porta del lloc de les maletes et trobes un lloc que et cambian a 1.80 i a la city ja es normalitza.
Vam aprofitar el temps d espera de les maletes per comprar tabac al duty
free,cartrons a 11euros nomes.
Nomes sortir d alla,al hall de l aeroport,et venen els taxistes(piratas)a per tu,no tens temps de res t atavalan....jo practicament no recordo com era la terminal d
arribades.
El primer taxista pirata que s ens acosta,un home gran ens ofereix taxi a Sofia per 49levas!(25e)L Isidro va dir que no.El tio insistia,tot legal deia,amb factura i tot.que no!
El segon ens ofereix el mateix trajecte per 20 levas!(10e)que entre 2 ens tocava a 5 euros a cada un i ens va semblar be i vam acceptar tot i saber que ens estavan tangan!
Sortim de la terminal i veiem que la parada de taxis s allunya de on anem nosaltres...i per fi arribem a un parking i alla ens obra un Polonez vell com ell sol,i sense estar pintat de taxi ni res un cotxe particular i cap a SOFIA.mOLT XERRAIRE l home,es deia Mitko,un pirata,ens deia si no l hi habiam portat un souvenir per ell,tindra cara el colega.
Al final l hi vam dir quina era la nostra feina perque no es pases,va afluixar una mica el pollo.Em va regalar ell a mi un encenedor del Levsky.Perque l hi vam preguntar que ens costaria anar a Plovdiv(140km)en taxi,85euros volia i una
me!Ens va donar el telefon i tot perque el truquesim.
Una dada,el dia de tornada,el taxi oficial del Hotel al Aeroport ens va costar nomes 6.75 levas!!!o sease uns tres euros.Que cabron en Mitko!!
Al entrar al hotel tornem a sembla en Pajares i el Esteso,ens vam fotre un lio i uns cops que vaig rebre jo amb la porta giratoria...que ni Paco Martinez Soria,a Recepcio i el botones s aguantavan el riure.

Cap problema amb els papers i cap a l habitacio, l ascensor com els d abans,sense porta entre la pared i el compartiment,i molt raapid aixo si.
Els botons del ascensor 1,2,3 normals i la planata baixa era una n cuadrada,simbol de nula(o en bulgar)i despres i habia un altre numero o lletra en cirili que va resultar ser el boto per el menjador.

L habitacio de collons,dos llits,una sala amb sofas i tele...dutxa sense plat..(una guarreria)pero molt net tot.

0 Comentaris