VIATGE A LA COSTA BLAVA 10 i ULTIM

Publicat per taxidriver | 4 Oct, 2006

Ultim dia de les vacances,habiam si acabo ja.

Ens vam despertar d hora,perque a aquet hotel en comptes de tindre que deixar l habitacio a les 12 era a les 10.30!

Aixi i tot teniem 12 trucades perdudes al movil,ens va costar molt aixecarnos amb les cervessas d anit...

Un cop sortim del hotel vam anar cap a la platja,encara no ens habiam banyat a Niza.

Merda platja,putes pedres!!eran mes petites que a Imperia pero pedres,una merda.L aigua superblava,per aixo es diu la costa blava,molt maca per fotos pero poc efectiva per caminar hi.

Despres d un ratet a la platja enfilem cap a Monaco per ultim cop aquestes vacances...amb pena de que s acabi,la veritat m hauria quedat mes dies,m agradat molt aquesta zona,no m ho esperava.

Entrabam a Monaco amb nostalgia,sentint pena de tindre que abandonar ho.

Primer vam anar cap al castell,a comprar souvenirs,com tot turista.Samarretes,cendres..tontades.

Ultimes fotos d alla dalt i cap al port...alla al port vam dinar a una pizzeria Italiana,la cambrera tambe era Italiana,amb ella van haber hi un parell de situacions extranyes,provocades per ella,fins que el marit es va posar a servir taules i va desapereixa ella.

Ja teniem tot fet,tot visitat i recorregut,nomes ens faltava banyarnos a Monaco,pero a Monaco no hi ha platja,l espai que necesita un aplatja es mes rentable posar hi un port esportiu.Tenen algun espigo adecuat per als banyistes,darrera els ports pero no es plan.

Aixi i tot l Isidro es volia banyar a Monaco,a la piscina que es veu quan fan les retransmisions de formula 1.

Piscina situada al port.Piscina publica municipal,amb aigua salada!Un modic preu,no arribava als 2 euros per una tarda.Jo tenia ganes de fotre una siesta.I cap al cotxe.

Buscan un lavabo per pixar vaig apereixa dins l estacio de trens,en un subtarrani(per aprofitar el terreny).Una estacio maquisima,molt neta i maca de veritat.Els lavabos nets...molt be.

D alla cap al cotxe i quan ja m estava dormint va apereixa l Isidro amb la misio de banyarse a Monaco complerta!

Nomes ens quedava per veure el jardi botanic pero ja era tard i anar a fer una volta per el circuit per fotografiarlo tot.

Vam fer el circuit,2 cops.Vam fer fotos seguides a tota velocitat que donava la camara,guapisim!Es molt emocionant fer el recorregut aquell,realment,no m esperava sentir aquesta emocio al fer un recorregut d un circuit de Formula 1.

I tot seguit sense aturarnos perque encara ens hauriem quedat,vam enfilar cap l autoroute i cap a casa.

El cami s ens va fer curt,al menys a mi,vam anar xerrant tot el cami,resumin el viatge,les coses que habiam vist,les que habiam fet,cagannos en els jugadors del Barça..i molta pena de marxar.

De veritat que ha estat molt be viatjar amb un amic de veritat,sense cap mal rotllo ni res.Amb altre gent que he viatjat altres cops sempre hi ha alguna tirantor i aquet cop res de res,de fet els cops que em anat per el Barça junts mai em tingut mal rotllo,ni quan ens veiem en hores de feina,estic molt orgullos de tindre un amic com l Isidro.

A les dos o tres de la matinada estavam aqui,amb la maleta plena de records.

Hi han hagut varias frases que em repetit molts cops aquestes vacances:

-Aixo es Monaco(senyalan el munt de blocs d apartaments,o els yates,o ferraris,rolls)

-la foguera de les vanitats(la plaça devant del casino)

-Quehijosdeputa(referint nos als jugadors del Barça,als rics,..

-Que desssasstre!

-Zarandajas(aixi anomena tot ho indefinible el Isidro)

-I segons ell es una ciutat de dibuixos animats.

Tambe destacar, que hi ha poca policia pero molta seguretat als carrers,no hi han xoriços,be tots deuen ser xoriçós alla pero no hi ha manguis.Alguns llocs hi han camares de vigilancia per el carrer.Molt tranquils em anat per tot arreu.

I aixo es tot.

0 Comentaris