VIATGE A LA COSTA BLAVA 9(NIZA)

Publicat per taxidriver | 4 Oct, 2006

Continuem el relat de les vacances habiam si l acabo ja d una vegada.

Ens habiam quedat que tornavam de Cannes..

Al arribar a Niza,anem directes a un restaurant que habiam vist la nit anterior,menu 10e!!No pot ser,estem pagant mes de 20 cada dia.

Anem a comprobar ho ja que el menu estava be.

Hi habia uns altres catalans a un altre taula,n estava ple tot el viatge de Catalans.La veritat es que sempre que he viatjat per europa sempre he trobat molts Catalans i pocs Ecspanyols.

Un cop,a dalt la noria del Prater a Viena,va resulta que tothom que estava dins la vagoneta de la noria eram Catalans,a tot arreu hi som,bona senyal.

Al acabar el dinar,de 10 euros res de res 20 i tants com a tot arreu,pero vam dinar be i a primera linea de mar.La veritat que no em menjat malament a aquet viatge,ha estat be.

Despres vam visitar Niza,en cotxe i ens aturavam alla on voliam visitar algo.Niza es una ciutat molt gran,no en va es la 5 ciutat mes gran de França,i te una extensio considerable.No hi ha blocs de pisos de mes de 4 plantes,aixo si casi tots fan les 4 plantes reglamentaries.

Primer vam visitar la petit Notre Damme,replica de la que hi ha a Paris pero mes petita.Feta en honor als francessos que van defensar el pais amb la resistencia,es de 1945.

Despre vam visitar l esglesia dedicada a Jeane d arc,esta be,amb unes cupules molt originals.

Despres l esglesia ortodoxa rusa de sant nicolas,molt gran i maca pero tancada,s ens habia tirat el dia a sobre.

Per el centre ens vam aturar a fer unes fotos a un altre lloc i alla una dona em va aturar.

-Que vol senyora?

-Voste es el fill de Pavarotti?

-'????¿¿¿¿???

-No es voste?

-no

- s ha sembla molt perdoni,estava convençuda que ho era.

Jo no se si volia lligar amb mi la dona o que pero es que no se jo quina cara te el fill de pavarotti,de fet no sabia ni que tingues fill,es mes estava convençut que era gay.

I d aqui vam anar al castell, a liarla per segon cop en el dia.

Castell que ja no hi es,que nomes hi ha una torre i unes fonts i jardins.

Aparquem a dins els jardins,i comencem a caminar,desde alla s aprecia la gran Niza,una ciutat extensisima.

En una punta del jardi es veu la platja desde l aire,casi totes les postals de la ciutat estan fetes d alla.

Continuem,i hi ha un mirador,mes baix que el punt anterior,pero vistes guapisimes tambe,esta ple de gent alla.Fins que arribar un home i ens fa baixar a tots perque tancan el castell.

-si home nosaltres tenim el cotxe alla dalt

-es igual cap abaix

-no fotis

-abaix

Ens van fer baixar pero darrera la plebe,i ens van portar a una entrada dels sotans de la montanya.Alla vam parlar amb una encarregada explicant l hi on teniem el cotxe.Sort meva perque el isidro,el frances no es el seu fort.

Quan es van desfer de la gent,ens van portar per uns passadissos subterranis cap a un ascensor.

Aquet ascensor ens va dur a un lloc aproximat al que ens habian fet anar cap a baix.D alla ens van acompanyar un trocet a peu i ens van donar indicacions de cap a on teniem que anar.Que ells ja habian trucat la policia i aquesta ens vindria a buscar.I ens va desitjar sort.Aquesta sort no em va fer cap gracia,com si la poli tingues que trigar molt.

Agafem el cotxe i anem pe un caminet fins a una porta de ferro que ens tenien que vindre a treure.Pero ens habiam equivocat al girar i aquella no era la porta.

Sort que la poli deu esta farta que aixo l hi pasi cada dos per tres a varis turistes i ja van pasar per alla abans d anar a la porta correcte,un d ells va parlar amb mi ens va indicar el cami correcte.Era un cami en contra direccio per aixo no l habiam agafat abans.

Al arribar a la porta hi habia mes gent alla amb el seu cotxe tancats,eram 3 cotxes!

Quan per fi va vindre la poli ens va rescatar a tots,menys mal!!Pensava jo que dormiriem alla aquella nit.

D aqui al hotel i a cambiarnos.Vam sortir a prop de la gare de Niza a sopar,al final vam sopar a un xino,estava be,a la terrassa,diferent i no molt car.

I d alla al centre,a pendre algo per despedirnos de Niza.

Ens vam seure a una terrassa a pendre 2 jerres de litro!Molta cervessa per despedir unes vacances molt intensas i molt guapas!Un bon lloc,un viatge interesant,impoactant,una bona amistat,llastima de la desidia dels jugadors del Barça,pero un viatge molt guapo que el recordarem durant temps.

A aquella terrassa hi habia una familia de Rubi que habian vingut per el futbol tambe,i ens van fer una foto per inmortalitzar el moment.



0 Comentaris