ESCOCIA Ibrox Park

Al dia següent ens vam aixecar i cap el pàrking de south park a recollir el cotxe.
Era un dia amb el cel molt negre i havíem vist a la bbc weather que a lo millor plouria.


El nostre plan inicial era anar a Edimburgh pero al veure el temps, potser millor que ens quedem per Glasgow i ens dediquem a veure els camps de futbol que volíem veure i si plou molt cap al hotel.
Preguntem a la recepcionista del hotel com arribar a Ibrox Park i ens ho indica en un planell.

Es molt fàcil, agafant Paysley Road

el trobarem i cap alla anem.
La façana d'aquet edifici esta protegida,poden fer totes les reformes que volguin pero la façana l'han de respecrtar sempre.

L'hi donem la volta al camp i no podem entrar,al endema com hi ha partit i estan els de la Ueffa arreglant el camp per el partit. Donant la volta trobem el megastore del Rangers i cap dins.
Alla dins venien samarretes del Barça,tot i ser una botiga Umbro.
Jo em vaig comprar la samarreta del Rangers.
I com no podem entrar,marxem.
Quan anavam a marxar veig una porta oberta a la que esta entran un camionet.
L'hi dic al Isidro posa cara tonto i segueixem.Començo a entrar cap dins com el que no sap on va...i... Got it!!!fotos del estadi!!

Al poc va vindre un home i ens va fer fora de bones maneres i amb un sorry ho vam arreglar.
Hamburguesa a un xiringuito de hot dogs,i 1 pound amb 75 pence,el dia del partit al mateix xiringuito,la mateixa hamburguesa valia 3.80 pounds!!
Intentem entrar a la ronda a veure si trobem la sortida per anar a Ahead Park(Celtic Park)ens sonava d'haver ho vist el dia que veniem.
Pero un cop dins no ho trobavem i vam veure un cartell que posava Stirling,i com era un dels destins que teniem previstos i no es decidia a ploure...anem cap a Stirling.

0 Comentaris