ESCOCIA,ja hem tornat!!!

Ja em tornat!!!!!!!!!quina putada!!!!!!!!!!
Ha estat tant gran aquest viatge, que es una pena molt grossa tornar a ser aquí.

Es com si haguéssim estat a les terres d’uns familiars o uns amics, estàvem com a casa.
Hem navegat entre 2 aigües, algo difícil però tant hem estat amb catòlics com amb protestants, tant amb Celtics com amb Rangers, tots erem com si fossin amics nostres de tota la vida.
Gràcies Escòcia, gràcies Escocesos, sou els mes grans!!

Varies cosetes, parlen molt però molt malament l’angles!! sec vol dir second sic sixth i chaps son chips i mil paraules mes que no hem entès.

A mes no escriuen els rètols en Gaelic igual que aquí fem en Català, els rètols son tots en Angles.
Son gent curiosa, gent molt orgullosa de les seves arrels, siguin les que siguin. Gent que els hi agrada parlar amb els foranis, i sobretot els hi agrada parlar el mes ràpid que saben, com si fessin un concurs a veure qui parla l’angles mes ràpid.

Els hi dèiem ;si parles mes a poc a poc t entendrem millor, i et contestaven ok! paraves l’orella a veure que deien pero impossible,ells al seu puto rotllo a parlar ràpid.

Hem enganxat bon temps, menys el primer dia que estava núvol, la resta sol sol i mes sol. Durant el dia dúiem màniga curta inclòs pero a les 6 de la tarda la temperatura baixava en picat i gelava, es posava a prop dels 0º.

De totes formes a Glasgow no, allà a la nit estàvem a uns 6 o 7º. Les terrasses estaven plenes de gent, hi han estufes, es clar, pero s’estava be.
Era l’únic lloc del país on es podia fumar.
El tabac es prohibit a tot arreu, inclòs al futbol!!!
Allà ja ho sabíem, ho posava a l’entrada pero a Liverpool també ho posava i es va fumar de tot.
Aquí, el problema es que els del Barça erem menys que policies, inclòs n’hi havia infiltrats amb la bufanda del Barça.
Tothom esperant el descans per anar al lavabo per fumar i allà hi havia policia també, preveient que aniríem allà a fumar, una mica feixistes amb això del tabac.

A mi casi em foten fora per negar-me a estar 3 hores sense fumar ,fa 25 anys que no vaig al cine per no estar 2 hores sense fumar i això amb el futbol no m’ho poden fer, no se que em donaria mes mono, no fumar o no veure futbol.

El primer dia només baixar del avio vam agafar el cotxe de lloguer i com haviem aterrat a Blackpool, vam tirar cap a Manchester i allà vam visitar el "teatre dels somnis"


D'alla vam marxar al nostre desti
Al dia seguent vam tindre la primera pressa de contacte amb IBROX PARK I d'aqui a la terra de Braveheart,de William Wallace,l'heroi nacional d'Escocia.A Stirling.
Tambe vam estar al Ahead Park o Celtic Park.
I al estadi on juga la seleccio Escocessa Hampden Park.
Famos al mon per la final perduda per els pericos a la Ueffa del any passat.
I ja que hi eram vam fotre unes risas veient la porteria on els de la montanya van fallar els penaltys
Of course vam estar al partit

I vam estar als pubs dels seguidors dels Rangers abans i desprès del partit. Ens convidaven a cervesa i molts es van fer fotos amb nosaltres i tots junts vam estar be ,sense problemes. Pero en el camp ja no ens coneixíem, tots volíem que guanyes el nostre equip.

També vam conèixer la ciutat de Glasgow, una ciutat molt complicada per circular i mes al revés pero la vam conèixer bastant be. I te el seu encant, tot i ser industrial, te el seu que. I sobretot la gent, semblàvem del barri allà, tothom ens parlava molt amigablement.

I evidentment vam visitar l'increible i marevollosa Edimburgh
Als voltants de Edimburgh,vam descobrir l'estadi mes gran de tota Escocia,el Murrayfield!!!I resulta que l'estadi mes gran del pais no es de Futbol,sino del esport nacional,de Rugby!!!!!!!!
I mil coses mes que anire explicant,han estat uns dies molt intensos e inovidables.Al final no ens ha quedat mes remei que...come

0 Comentaris