FOOTBALL AND CULTURE

Avui tinc festa i no tinc res a explicar del taxi i m’he dedicat a preparar el viatge a Escocia, tema que m’esta començant a emprenyar.
Jo a Escòcia ja he estat. el colega no. Un sightseen general no el farem perquè no. Anem només 5 dies i en perdrem amb trasllats del aeroport de Blackpool a Escòcia.
Anem poquets dies perquè el colega mai vol anar molts dies no per la pasta que gasta sinó la que deixem de guanyar...i desprès ens empenedim.
De moment amb els dies que anem només podrem veure Glasgow i Edimburgh, pero ja m’esta dient i fort williams i Aberdeen...i....i...m’estic emprenyant, perque soc jo l encarregat de muntar els viatges i no puc allargar els dies, mes aviat a l’octubre allà serà al revés.
A mes visita obligada son els estadis de futbol, i n’hi han poquets allà...Imprescindibles a Glasgow en tenim 3:
Celtic park(parkhead)


Ibrox park(on hi haura el partit amb els Rangers)
i Hampdem Park(estadi nacional,on per cert els de dalt de la montanya l any pasat van perdre la ueffa als penaltys jeje).
A part hi han molts mes estadis a la ciutat de Glasgow,pero tot aixo es temps..
A Edimburgh a part de la milla Reial amb castell,parlament,etc etc...tenim l estadi del Hearts,mitic estadi,Tinecastle stadium,construit al 1886,fa un temps ja no?
I el colega tambe vol anar a Aberdeen a veure el seu estadi,equip que va guanya una recopa a aquells que van de blanc.
Futbol i cultura es la conbinacio perfecte pero fan falta mes dies,habiam si l hi faig veure i per vuitens i cuarts de final i semifinals i la final de Moscu ens podem fer amb 10 dies al menys cada viatge d aquets.
A que ve aquet post?a res,nomes que planajant aixo estava pensant en la cantitat d estadis que em vist desde que em vaig separar..
El primer va ser San Siro o Giusseppe Meazza segons qui jugui
Despres el ja mitic Saint Denis
Mes tard Louis II de Monaco
El seguent va ser l Estadi Nacional de Sofia
I a Sofia vam veure tambe l Estadi del Levsky Sofia
I el del Slavia de Sofia
Els seguents ja van ser l entrenyable Goodison Park del Everton
I Anfield
I evidentment el millor estadi del mon
No es que abans de separar-me no anès als viatges pero nomès podia anar a finals,transportar tota una familia es molt car.

0 Comentaris