LEVSKY DE SOFIA 0 BARÇA 2

Despres de tota la moguda anem a entrar...I al control d entrades un altre "pollo";la camara del Isidro no pot entrar!!Masa exagerada i no es pot entrar per si es un periodista no acreditat.
Al hotel no ens dona temps a anar hi,i alla l hi fan deixar en un pasadis amb un munt de camares mes,totes tirades a terra sense cap tipus d identificacio per recuperarla despres.
Hi habia un poli que deia que ell la vigilava pero no el veia molt de fiar jo.
Tambe hi habia camares de periodistes i tot.
Per fi entrem al camp i es un miniestadi amb pista d atletisme,no es mes gran,25000 espectadors nomes.
El camp va trigar en omplirse,pero a l hora del partit estava a tope.
Les alineacions d aquell dia van ser aquestes;
LEVSKI SOFÍA 0
Petkov; Milanov, Tomasic, Topuzakov, Lucio; Eromoigbe, Boriminov, S. Angelov (Telkiyski, min. 58), Bardon; Domovchiyski (Ivanov, min. 57) y Yoyov (Ognyanov, min. 73).
FC BARCELONA 2
Valdés; Zambrotta, Puyol, Márquez (Oleguer, min. 63), Sylvinho; Motta, Iniesta (Ezquerro, min. 81), Deco; Giuly (Xavi, min. 59), Gudjohnsen y Ronaldinho.
FITXA TÉCNICA Quinta jornada de la Lliga de Campions.
Estadio: Vasil Levski National Stadium. 25.000 espectadores.
Árbitro: Yuri Baskakov (RUS). Amonestó a Milanov (min. 25) y Boriminov (min. 56) por parte del Levski de Sofía.
Goles: 0-1, min. 5. Giuly. 0-2, min. 65. Iniesta.

El partit poca historia va tindre,nomes començar en Guily va fer el gol i ja va estar tot llest...
Quan sortien els jugadors al camp...


Els fans del LEVSKY,els mes ultres la van liar
Anant a webs del enemic he trobat aquet video d ells el dia del partit



En fi,aixo i treure unes pancartes que posava"andropov heroi de Bulgaria,stoickov la puta de catalunya"com ell era del CSKA de Sofia...
Quan marcava el Barça,els aficionats del CSKA,desde fora el camp llençaven focs d artifici,i com el camp es tant baixet,quan pujaven es veien..per picar a aquets del Levsky.Els teniem just darrera,entre mitg hi habia una filera de policies prejubilats,sentats,mirant el partit i pasant de la gent.
Com si anar a fer de policia a aquell partit fos un premi a molts anys de servei al cos.

Jo com sempre vaig tindre una mica de lio amb uns del Levsky,m en fotia de quan cridaven uiiiii,eran ocasions de merda,casi no arribaven a la porteria i jo m en fotiaA un d ells l hi deia baixa!va baixa!!pero mirava al meu voltant i els cules que hi habia eran vells ricaxons i no crec que s hi fiquesin,cap Boixos Nois.
Nosaltres al camp estavam amb la penya Barcelonista d Atenes,habien pujat en cotxe fins a Sofia per veure el Barça,una gent collonuda,vam xerrar molt tot el partit i ens vam fer amics.
El capo era un catala,de Sant Sadurni,crec recordar,i la resta Grecs,que estimaven tant al Barça com nosaltres,i coneixien l historia de catalunya tant be com nosaltres,em vaig quedar molt sorpres,inclus estaven aprenent catala.

Ens vam fer fotos amb ells al acabar el partitI aquesta es l unica noia de la penyaDe mentres el aprtit transcurria sense cap emocioUn pur tramitDespres va arribar el segon gol d Iniesta,un rebutg i gol
Una ocasio fallada,com sempre per en Gudjhonsen

I per fi va arribar l hora de recuperar la camar del Isidro,va anar un cuart d hora abans i ja hi habia cua,ningu es fiava del poli aquell,i les van recullir abans d hora,amb una mica de descontrol,cualsevol podria haber agafat cualsevol camara.
I per fi el nostre paperazzi poden fer fotos
Pero el partit ja s habia acabat pero va treure algunes imatges del Estadi
Aixo era el Palco a tribuna,al costat nostreI alla ens vam trobar amb aquet gran personatge,igual que a Monaco,vam xerrar amb ell,un tio molt simpatic.
-que ve que vius,et vam veure a Monaco,ara aqui
-cony,doncs vosaltres viviu igual que jo
En fi,marxem del estadi despres de tindrens la mitja hora reglamentaria,per seguretat.
Un pas mes cap a octaus de final,pero un simple tramit.
Fora hi habia la zona mixta,quan vam pasar,estaven entrevistant en Marquezi aquesta es la millor imatge daquet estadi Nacional Vasil Levsky de Sofiao potser aquesta,una epoca en la que un duia barba
o potser aquesta que dona titol al bloc,Barça,viatges i amistat

0 Comentaris