VIATGE A LIVERPOOL 7 THE END

Ara intentare acabar l explicacio del viatge a Liverpool.
Pero ja no queda casi res per explicar,vam sortir d Anfield derrotats fisicament,vam anar cap els cotxes i cap el centre de Liverpool a buscar un lloc per sopar a aquelle hores.
Al mateix centre ningu ens volia donar de sopar,tots tancaban ja.

Per fi a queens square vam trobar un local inmens on anavan a parar la majoria de cules,ja que era l unic lloc on es podia sopar,era grandios el local,amb musica a tota ostia i molt fosc pero vam sopar.
Veien que despres del local aquet no hi habia res obert,vam decidir que ja ens tocaba dormir despres de dos o tres dies,vam agafar els cotxes i a buscar el parking on habiam jugat a futbol la nit anterior.
Vam començar a corre amb els cotxes per la ciutat tot i conduir al reves i al final vam perdre el Isidro,be ja trobara el parking.vam pensar.

Pero que va en tota la nit no va aperixer.Vam plantar el cotxe al ben mitg del parking,per si pasavan ens veiesin i a momi!!
Al endema a les 5 desperts!!!nomes 4 hores habiam dormit!!tots fora del cotxe a pixar i un altre cop a clapar,pero jo i un altre no podiam dormir i vam revolucionar la tropa perque tothom s aixeques.
Aleshores una trucada del Isidro ens deia que habiam dormit al costat del centre de the beatles story,que anesim cap alla i el visitariem.
Al arribar alla,el que vam fer,es buscar un mcdonalds per esmorçar.
A les 8 estaba obert ja,i per esmorçar hamburguesa amb ou i bacon!!!!com son els anglessos,quina perversio de burguer!!estava bonisima.
Despres el cotxe del Isidro volian veure the beatles story i a mi m urgia mes anar al megastore del Everton,al costat de Goodison Park,
a comprarme una samarreta del Everton.
Dit i fet,que guapa la botiga del Everton!!i quin companyerisme els colegas del cotxe,tots buscan una samarreta per mi e intersanse perque jo no marxes sense el meu record.Han estat uns grans companys de viatge.Gracies.
Vam tornar cap a albert dock
a veure als altres i els hi habian fotut un cepo!!quinb fart de riure al veure la cara de mala ostia que duien.
60 pounds van tindre que pagar sino s el enduia la grua i tot per anar a fer un cafe.Encara no habian entrat a the beatles story.
A la fi nomes va entrar el isidro a the beatles story.els altres vam anar a la botiga dels beatles,d alla els docks,i els xavals es van encarregar de treure souvenirs per tots sense que tinguesim que pagar,quins cracks!!

I ja quan va sortir el Isidro de the beatles story(10pounds l entrada)van enfilar cap a Luton.No recordo ben be perque pero vam xerrar i riure molt tot el viatge de tornada,fins a Luton,que vam tornar a a perdre el Isidro.
Al arribar al aeroport,els cotxes els tenien que deixar a la terminal de car hire i no al aeroprt,i els altres es van perdre dos vegades,no seguien el meu ritme,molt lent l Isidro conduint.Vam tindre que tornar nosaltres a buscarlos,no s enteravan de res en aquell cotxe,entre uns que dormient i
altres que eran uns satelits...tela.
A mes reiem molt perque en l altre cotxe,tothom tenia la seva propia moneda.
M explico;el Isidro de sempre a les monedes extrangeres l hi diu chismas de esas,un altre las asterlines,i un altre l hi dei points,no sabiam nosaltres quina es l equivalencia entre unes monedes i l altre,en fi tontades nostres que van fer el viatge mes ame.
Teniem por de que no ens deixesiin pujar al avio,
pero si ens van deixar,els que pasa es que eran les mateixes hostessas que al anar,i tots entrabem saludanles per el seu nom hello Andrea,hello dear Miquaela....i ja es van emprenyar i ens deIxavEm viatjar sino sino seiem junts,total que ens va tocar seure de dos en dos i allunyats per no liarla.
I fins aqui un gran viatge ple ple de moltes emocions,mai ho hauria dit,the cavern,Goodison Park i ANFIELD.

0 Comentaris