ESCOCIA Edimburgh 1


Aquet es el dia que teniem per començar el penultim dia de viatge per Escocia i el mes agotador de tots, Anant a Edimburgh,la temperatura esta be 0ºC ni fred ni calor,es un viatge bastant rapid entre Glasgow i Edimburgh,al voltant d una horeta,algo menys. Nomes entrar a Edimburgh,ananvem tirant direccio Center,fins que ens vam despistar i vam apereixer devant d aixo. Un estadi que no comptavem visitar,sabiem d ell,pero no es de football.Es el famos Murrayfield. L estadi on jugan aquets La seleccio escocessa de Rugby.Ja que hi eram,vam preguntar per visitarlo,ens va enviar al altre costat del estadi, a comprar tickets per el tour que començava d aqui 2h!!! En principi l hi vam fer cas,pero pensant ho,em de visitar Edimburgh i com aqui perdem molt de temps...malament. Tornem cap el cotxe i el Isidro l hi pregunta al porter,si el pòdem veure,que dos hores no podem esperar,i cap problema,paseu,aneu a segona graderia si us plau. -thank you man!! Es impresionant,l estadi mes gran d Escocia i es per Rugby!!!no per football.
Vam fotografiar tots els detalls i desde tots els angles...
I en mitja horeta polulant per les grades d un inmens estadi,sols en tenim prou. Comencem a endinsarnos a Edimburgh i primeres vistes de la ciutat Aixo promet i com ja tenim estudiat aqui h ha molta cosa per veure,aixi que ens decidim a buscar l estacio de trens on hi ha l oficina de turisme. Aquet es el vestibul tant xulo de l estacio. Un cop ens organitzem,el basic,es veure la milla real,de dalt a baix o de baix a dalt.
En fi la part baixa,tot i que despres fa pujada la tenim mes a prop.
I comencem doncs per Hollyrood,la residencia de la reina a Escocia
Un palau molt maco i molt interesant de visitar,per aqui pasant molts anys de l historia de Gran BRETANYA. Nomes entrar et donan com un walkman,amb les explicacions en l idioma que volguis,per seguir la visita.
Devant del palau,ja un cop dins hi ha aquesta curiosa font. Despres d un bon ratet,sentint,totes les explicacions del walkman i veint l edifici per fora pasem al pati interior,que ens portara al interior del edifici. Aqui ja no es pot fer res,nomes mirar i escoltar el walkman,no es pot fumar,no es poden fer fotos... Be aixo de que no es poden fer fotos...em vam fer mes que si ens haguesin deixat,tot i tindre els segurates amb nosaltres tot el rato,despres d un avis. Al sortir,a un lateral,tens l abadia del palau,destruida a la guerra de les religions Te molt d encant l abadia aquesta,em va agradar caminar per una esglesia amb tanta claror Despres d una horeta pasejant per Hollyrood,fent fotos i escoltant l incomode walkman marxem d aqui amb una molt bona impresio del lloc.Ens ha agradat moltisim,ara ens queda una milla per recorrer encara,estem a un dels extrems de la milla

1 Comentaris

Anònim ha dit…
freenet hajipur usages pdas parimal modifier darrenlgf comply gidc brussels leginfo
lolikneri havaqatsu