MARXEM A GELSENKIRCHEN


Marxem a GelSenkirchen,"bonica" poblacio alemanya a veure els cracks o catacracks del Barça,despres de l´error del colega amb el viatge a escocia2,aquet cop si marxem.
Es veu que han sobrat entrades i clar no hi hagut sorteig i per asignacio directe tenim tickets.
I un cop mes em burlat Ryanair,si agafavem el vol Girona-Dortmund
la broma s´et ananva a mes de 300 euros nomes d´avio,els cabrons quan juga el Barça a cualsevol lloc apretan en el preu.
Nosaltres em agafat un vol Girona-Eindovhen per 4 xavos i a Eindovhen tenim un hire car waiting for us.
Eindovhen-Gelgenkirchen nomes son uns 120km,per noslatres no es res,acostumats a fer mes de 200km e inclus 300kms dins Barcelona cada nit doncs res aixo.
No sabem que visitarem aquet cop,perque nomes marxem dos dies,sempre fem mes dies pero es que se´ns venen a sobre finals i mes finals i els cuarts amb el United....molta pasta.
Gelgenkirchen es una caca de poble,per el cami tenim Colonia i Achen ciutats precioses,jo ja he estat pero el colega no pero tenim molt poc temps,ja veurem,un altre historia es anar a veure el Philips Stadium d´eindovhen..ja veurem.A aquet estadi jo he dormit al costat,quan duia el trailer aparcava casi al costat alguns cops,esta al centre d´Eindovhen,es com si al final de les rambles miresis per un carrero i veiesis el nou camp alla mateix pero per visitarlo s´ha de demanar hora i ja comencem amb les mariconades.
Un altre opcio es anar a Dortmund i veure el camp del Borussia de Dortmund perque la ciutat un altre caca.
Despres del partit dormirem a Bochum,a un hotel que posa de 4 estrelles i ens val 65 euros l habitacio nomes,molt extrany,habiam si sera com a Tunez aixo,que tiren les estrelles en l´aire i les que es queden enganxades a la pared del Hotel son les que te el Hotel,ja us ho explicare.
Total que anem al Arena aquet a veure el Barça,esprem que l´efecte cenizo a Valencia funcioni,perdin,cambiin l´entrenador i anem al camp del Shalcke amb un altre cara.
En fi ens em estalviat mes de 150 euros per cap organitzan nosaltres el trip i burlant la mala llet de Ryanair.

0 Comentaris