MARXEM A GELSENKIRCHEN

Avui podria explicar alguna historia del taxi pero haig de fer la maleta,tenim que marxar,el deure ens crida,dimecres tornarem a ser aqui.
Aquesta es la localitzacio exacte on ens trobareu,alla esterem fent i posant tot el que segurament no posaran els mercenaris del nostre equip,per el que he vist al dibuix del camp estarem a tribuna baixa,a la fila 20,ja cal que corrin ho soc capaç de saltar al camp,tampoc seria el primer cop,pero aixo un altre dia ho explicare.
Ja tenim la samarreta per anar per Alemanya

Te una explicacio aixo,primera que sera de maniga llarga,i l´explicacio es que sempre que anem a camps Alemanys,Francesos o Suisos..sempre hi ha inmigrants espanyols que es presentan al partit amb banderes com la del estanc i a sobre pretenen ferse amics nostres,per evitar aixo,nomes veurens estaran avisats amb qui parlan.
A Berna a la final de Recopa contra la Sampdoria,es va posar entre mitg nostre(Boixos Nois)l´idiota del Manolo el del Bombo,amb una bandera espanyola que el cobria tot i apa a donar cops al timbal.
Pobre home!!Tot va començar amb crits de ;Manolo,Garcia la mateixa porqueria...aquell home no se que l´hi va pasar(be,si que ho se pero no ho explicare)va anar rodolant grades abaix,el bombo el tocava tothom menys ell...un drama de partit i va acabar de veure el partit,a un lateral del camp,sentat,amb una cara de pena...I el Barça campio de la Recopa.Per aixo odia tant al Barça.
Esperem que no ens tinguem que veure entremitg de cap bandera d´aquestes.
No vull marxar sense agrair al meu estimat jefe i millor amic,tot i no ser cule,que comprengui que primer es el Barça i despres altres cosetes com la familia,la seva empresa etc..
Apa Força Barça i fins dimecres!!!!!!!!!!!!
EL LLORO DEL TAXI
No podia ser un altre hit,els millors coros de tots;The Boixos Nois