MARXEM A GELSENKIRCHEN

Avui podria explicar alguna historia del taxi però haig de fer la maleta, tenim que marxar,el deure ens crida, dimecres tornarem a ser aquí


Aquesta es la localització exacte on ens trobareu, allà estarem fent i posant tot el que segurament no posaran els mercenaris del nostre equip, per el que he vist al dibuix del camp estarem a tribuna baixa, a la fila 20, ja cal que corrin ho soc capaç de saltar al camp, tampoc seria el primer cop, pero això un altre dia ho explicaré. 
Ja tenim la samarreta per anar per Alemanya.

Te una explicació aixo, primera que serà de màniga llarga, i l'explicació es que sempre que anem a camps Alemanys, Francesos o Suisos.. sempre hi ha immigrants espanyols que es presenten al partit amb banderes com la del estanc i a sobre pretenen fer-se amics nostres, per evitar això, nomes veure'ns estaran avisats amb qui parlant. 
A Berna a la final de Recopa contra la Sampdoria, es va posar entre mig nostre(Boixos Nois) l´idiota del Manolo el del Bombo, amb una bandera espanyola que el cobria tot i apa a donar cops al timbal. 
Pobre home!!Tot va començar amb crits de ;Manolo,Garcia la mateixa porqueria...aquell home no se que l´hi va passar (be,si que ho se però no ho explicaré)va anar rodolant grades a baix, el bombo el tocava tothom menys ell...un drama de partit i va acabar de veure el partit, a un lateral del camp, sentat, amb una cara de pena...I el Barça campió de la Recopa. Per això odia tant al Barça. 
Esperem que no ens tinguem que veure entre mig de cap bandera d´aquestes. 
No vull marxar sense agrair al meu estimat jefe i millor amic, tot i no ser culer, que comprengui que primer es el Barça i després altres cosetes com la familia, la seva empresa etc.. 
Apa Força Barça i fins dimecres!!!!!!!!!!!!
EL LLORO DEL TAXI
No podia ser un altre hit,els millors coros de tots;The Boixos Nois


0 Comentaris