VIATGE A GELSENKIRCHEN-Philips stadium

Un cop al Philips Stadium vam fer una volta buscant una porta oberta per colarnos,dificil en aquet camp.

Primer vam anar a la botiga que tenen...com sempre a mirar samarretes del equip,ens vam contindre i no em vam comprar cap.

Alla,a la botiga,vam preguntar com podiem visitar l´estadi.El noi aquell ens va dir que no es podia visitar,pero.sempre hi ha un pero jejeje, a la porta 8 hi ha un bar que te una terrasa que dona al estadi.

Doncs apa,cap a la porta 8.Alla tenen un centre comercial,agencies de viatge,un munt d botigues..i a dalt un bar.A un costat del bar,una porteta que ens porta a una llotja del estadi.We got it!!

Alla ens vam trobar uns nois,que ens van reconeixer al Isidro i a mi,ja que a RAC 1 van parlar del nostra bloc,explicant elr ecorregut que feiem, i ells habien fet el mateix recorregut que nosaltres.Un company d´ells no habia trobat billets d´avio per Eindhoven i arribava per Mastricht,una bona opcio tambe.

La llotja aquesta te unes bones cadires per veure el futbol,aquets nois ens van fer una foto alla.

Despres a dins el bar vam fer un cafe,i al anar al lavabo,alucinant,mentres pixas tens tot d´entrades de partits disputats a aquet estadi,distret,en comptes d´admirartela,llegeixes.

Al sortir,tancaven el bar ja,ens va anar just.D´alla a la porta 3 que tambe es podia entrar ens va dir el de la botiga pero no,nomes podies entrar a un hall i veure uns trofeus que tenen alla,entre aquets,una reproduccio de la font de canelestes i un altre del avi del Barça.

Tornem al cotxe,i el gps,es va bloquejar,osease que a mano tot.Jo ja coneixia Eindhoven i enseguida vam sortir,d´alla cap a Venlo i per el cami parada obligada a una service station a comprar i menjar Crockets and Frikandels.Sempre l´hi habia parlat d´aixo al Isidro,i es pensava que era alguna xorrada pero quan ho va probar,es va enamorar del Crockets.

Es una pasada de bo,jo quan duia el tariler i parava molts cops a menjar a aquets llocs.Els holandessos fan el mateix,al mitgdia esta a petar de gent.

Despres d´un bon apat,continuem el nostra cami cap a Bochum.Enseguida abandonem Holanda i enfilem cap a Bochum.

Zona molt industrial,a Duisburg nomes veiem ximeneies i despres Essen i Bochum mes del mateix.

Com a cosa curiosa el tren pasa per l´autopista.

I facilment arrivem a Ruhrpark,un centre comercial on es el nostra Hotel,un 4 estrelles que esta be.

1 comentaris:

Estabilizador e Nobreak ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Estabilizador e Nobreak, I hope you enjoy. The address is http://estabilizador-e-nobreak.blogspot.com. A hug.