MANCHESTER arribant a Old Trafford

Desprès de visitar l´estadi city of Manchester, ens vam dirigir cap el centre, cap a la noria dels collons i com no cap els pubs.

More beer man!!aquesta era la frase,les terrasses plenes de culers barrejats amb supporters del United.

Vam seure a una taula i ens vam trobar amb uns que ja vam estar junts a Gelsenkirchen, ja ens vam fer molt amics allà i ara ens vam passar mails i mòbils per propers viatges.

De moment ja hem quedat per fer un dinar per celebrar la fi d´un cicle nefast al nostra club.

A la nostra taula també hi havia United fans, estaven junts i xerraven sobre el partit, molt d´ambient.

Aquí l´Isidro va tindre la conversa mes llarga que l he vist en angles, parlava amb un Irlandes del United,Em va deixar sorpresos veure que aguantava tant una conversa i la paciència del Irlandes, va haver-hi germanor amb aquests del United, però a l´ambient es notava que mes que germanor era respecte, tensió per l´eliminatòria…

Quan jugues amb un equip inferior, t´admiren per ser del Barça i enseguida son amics teus peròo quan jugues amb gent com aquesta o el Milan, si som amics o coneguts nomes, hi ha rivalitat ja que tots volem guanyar i cap es superior al altre en principi.

Es un ambient diferent,mai violent,al contrari però es nota que hi ha rivalitat.


La policia en tot moment ens va controlar, no se si esperaven que ens esbatussessin o que, ja fa anys que al menys jo tinc clar que això no ho farè mes,que s´esbatussin els jugadors que per això cobren,jo pago per gaudir tot l´ambient..

Allà ens vam ajuntar amb aquests del altre viatge, aquests arrossegaven a un grupet, i vam anar a dinar. Entre ells hi havia un altre taxista, estem tots ben tarats. Vam fotre un bon dinar.

Una de les cambreres ens explicava que el mes seguent vindria a Lloreto de mar i es va començar a intercanviar telèfons amb els col·legues aquests, per quan vingues cap aquí enxufarse a casa d´algú,o tindre un guia espiritual i sexual aquests dies.

En aquell moment jo estava intercanviant telèfons amb els de Gelsenkirchen i la cambrera veu el paperet amb números de telèfon i l´agafa, em vaig quedar parat, l´hi arranco el paper,que fots porca? que jo no et passejo per Catalunya,

Nomes em faltaria aixó a mi, anar per el carrer amb una Hindú i lletja a sobre. Es va quedar parada, i va seguir recollint telèfons de la tropa, no se quants dies estarà aquí però tindrà feina si truca a tots i mes ara que no hi ha lliga ni hi ha res.

Desprès del dinar vam anar un altre cop als pubs i aquests viatjaven amb el RACC i ens preguntaven com aniriem al camp,en tramvia suposo, deu ser gratis com a tota Europa.

Abans d´anar al camp ens vam trobar amb el director de festes, foten-se un bany de masses.

Tothom volia fer-se fotos amb ell. Hi havia un idiota amb un megàfon cridant que era el millor president de l´historia.

Jo al veure´l l´hi vaig dir, al lloro, al lloro que estem fins els collons de tu, ja esta be.

Vam dir-nos 4 cosetes però ell seguia somrient, hem van agafar unes ganes de fotra-l´hi un meco, quin fàstic de pavo.

Que va veniu amb nosaltres amb el bus del RACC, us deixarà a la porta mateixa. Però clar com demanin algun bitllet o alguna cosa…i es deien que no, que porten molt de descontrol i efectivament, RACC sinònim de kaos, descontrol,desgovern, nens pijets mal dirigint una operació simple però inabastable per els seus cervells,total cap dins el busracc.Un cop dins amb aquests col·legues, ens trobem amb mes boixos nois, tots viatjaven amb Easy jet o Ryanair però també havien decidit que per anar al camp el sistema mes fàcil era amb busracc.Tot el viatge fins el camp ple de cantics, embus monumental com es normal aquesta city i per fi, arribem a Old Trafford.

El conductor una mica despistat ens portava a un altre lloc,fins que es va fotre davant un parell de motos de la Policia i vam parar al parking d´Old Traford.

Nomes parar,fotos i a busca beer. I allò si que va ser gran,vam estar fins 20m abans del partit a pubs dels United aquests, movent-nos entre ells sense cap problema, al contrari xerraven sobre el partit, al final agobiava una mica ja la cançoneta dels collons de VIVA RONALDOOOO,VIVA RONALDOOOO i marxem cap el estadi,i dos burros venen cap a mi, no se que em diuen de tonight i no se que de Fuck, baixo de la vorera i anava a arrancar-li el cap de cop a un i veig que venen dos cavalls de la policia cap a mi,passo de tot i la senyora Policia em pregunta que t´han dit aquells? no se alguna cosa de tonight però no he entès be perquè als mongols quan parlen a vegades no vocalitzen be.Agafa la policia i vam cap a ells i els encerclen amb els cavalls,els hi fan preguntes i al que m´havia dit algo se´l emportan lligat al cavall, una imatge espectacular.

Aleshores,faltava per arribar la germana d´un,i diem saps? anem cap allà un altre cop mentrestant ve la teva germana i fotem mes beers i a veure si aconseguim que la policia s´emportin mes d´aquests.

Però ja no, el comportament de la resta va ser normal,tot i provocar-los una miqueta quan em parlaven de Ronaldo, si si,si el millor que fa es tirar penaltys…i em fotia a riure i es picaven una miqueta però res. Al final va arribar el punt aquell en el que la cervesa ja ni et coloca, ni t´entra ni en vols mes i comencem a tirar cap a la porta.

Allà un ens demana entrades, i entre nosaltres hi havia un que en tenia de sobres però el molt cap gros ja estava dins el camp, el truquem perquè surti a vendre-la però no el van deixar sortir.

Seguiem esperant la germana del colega i ens vam fer amics d´uns del Manchester, també xerrant molt de futbol.

Es nota que son gent de futbol.Un m´explicava que havia apostat molts calers al 2-0 i jo l hi deia que la seva mare ja m´havia dit que ell no era molt intel·ligent i reia jaja.

Entre mig de to aquesta estona ens vam trobar al Serra,un crack. En Serra va vindre amb nosaltres a Liverpool i no teniem el seu numero de mòbil.

Anant a Liverpool va ser l´instigador del follon que vam tindre al avio que va acabar amb la casi detenció de tots per pirates aeris.

Doncs explicava que en un altre viatge també l´havia liat i ara Ryanair no l hi ven bitllets d´avio fins setembre.Un crack i un perill.

Per fi va arribar la germana d´aquell amb el novio i cap el Estadi.

Senyores i Senyors estem a Old Trafford!!!!´

PD;Com heu vist,als camps anglessos I menys als pubs,no hi han dones.Ara quedaria be la canço del Manolo Escobar;no me gusta que a los toros de pongas minifalda…pero no ho fare.Pero estaria be que el Nou camp algun dia fos aixi. S´animaria molt mes,habiam qui es el guapo que crida devant la dona,la iaia,la tieta o la querida…pots espantar-les i acabarien dient el papa esta boig,el papa esta boig…

3 Comentaris

Leonel ha dit…
InteressaNT EL TEU BLOC... una abraçada des de XILE...