MANCHESTER la ciutat

Un cop instalats i veure que un cop mes no em portat l´adaptador de corrent angles,el demanem a recepcio i no en tenien.Ens diuen que a les tendes Argos n´hi ha.Ens expliquen on es i apa,cap a el centre a buscar el centre comercial aquet abans de vistar la city. Enseguida trobem lloc per aparcar,al costat de l´estacio de bus...a un lloc que al endema ens diran que esta prohibit. Aqui,per primer cop en molts desplaçaments notem l´ostilitat de la gent del United vers el Barça,al veurens amb samarretes del Barça,no s´estan de dirnos de tot i bacilarnos de Ronaldo.Tambe hi ha fans del City i del Liverpool que ens donen suport.Enseguida em notat que estem a una ciutat de futbol.Que gran es el futbol!! Al centre comercial,una cua d´escandol perque l´Isidro cambii diners,mes cua per l´adaptador i pasem de tot i a veure Manchester. Al sortir del centre comercial ens trobem una noria molt gran a una plaça Plaça que al juny de 1996 IRA va fer volar,al centre comercial que hi ha ara abans de la bomba hi habia un marx&spencer.Va haber mes de 200 ferits. Manchester IRA Bomb - 1996 - Funny videos are here A aquesta plaça avui en dia hi ha un parell de pubs que recordan l´aspecte de la ciutat abans de la bomba.Aqui a la terrasa trobem els primers cules beben beer.
Lamentablement,en comptes del anorak del Barça porten un del RACC.
En aquet pub,fotem la primera beer a Manchester,l´hi tirem un rajoli de whisky perque tingui mes cos la beer.
Mica en mica es van
omplin les taules de cules...molt sosos tots i decidim marxar a veure la ciutat i trobar el catalonia square que deien a Tv3 que habien montat per nosaltres.Cap cule dels que vam parlar durant el viatge,mai ningu va veure el catalonia square.
Darrera on eram hi ha una de les catedrals de la ciutat i enseguida comencem a veure que aixo no sera res diferent que Gelsenkirchen.Encant de la ciutat 0.
Aixo si amics en feiem molts per tot arreu,menys gent del United clar. Seguim trastejant la ciutat i res,l´estacio de trens nomes..pensavem que seria mes maca o tindria mes encant..D´aqui va sortir el primer tren del mon.Anava direccio Liverpool. Seguim buscant algo interesant a aquesta ciutat i res,edificis molt moderns,de vidre,carrers petits plens de merda i decidim que aqui el millor que podem fer es beure.Parem al Hard Rock cafe de Manchester i beer. Despres vam voltar per el centre i sempre anavam a parar sota la noria,ja podies anar per on volguesis que sempre acabavem al mateix lloc. Miravem el planell de la ciutat i nomes veiem centres comercials,a sobre mica en mica s´anava quedan buida la ciutat,es començava a fer fosc.Alguns llocs per menjar ja començaven a tancar i tot. Decidim anar cap la xina town,interesant diuen..it´s not red lights district.I per el cami seguim veient carrerons dignes de cualsevol pelicula de mafiosos. Al final vam sopar a un Italia,sense arrivar mai al xina town.Alla un dels cambrers era un Mexica,que feia 25 anys que vivia a Manchester i ens va explicar mes o menys on era la marxa de la ciutat pero que ens oblidesim,aixo es Manchester i avui es dilluns a la nit. Segons aquet home al carrer de sota hi ha la marxa.Despres del sopar baixem i hi ha mes marxa a Matadepera un dilluns a la nit que a Manchester.
Varios pubs en fila,a quin mes buit.
En trobem un anomenat la Tasca..
entrem i quan busquem taula ens trobem a una banda de Boixos,ex boixos i antics amics..amb uns vam estar per Milan amb altres vam viatjar a Paris..Joder sempre som els mateixos als viatges..ells anaven a sopar alla i nosaltres a fotre birres.Aquet lloc tenien San Miguel i Estrella, a mes tots parlaven castella menys un que el vaig tornar boig,l´home deia you are a bad man yes and you a Musulman...Es que on s ´ha vist que t´inflis a birres i no et deixen fumar...
Al voltant de la una o les dos marxem a buscar l´hotel i vam fer el gran descobriment del viatge,no,no es que els cotxes vagin al reves..no.Es que no trobavem el semafor de peatons enlloc i resulta que no esta on estan aqui,sino abaix al costat del peato.