MANCHESTER

De tots es conegut els viatges que fem arreu d´Europa.Les males llengues diuen que son per veure futbol,beure alcohol...i no se cuantes tonteries mes.No en feu pas cas. Nosaltres estem viatjant per veure difernets tipus de moqueta
I mes pero no us atavalo.
Un altre tipus de roba en el que estem molt interesats i ens vam portar unes mostres es aquet

Les mostres que ens vam portar que ja estan penjades a casa per estudiarles.
Tambe ens vam portar roba d´una altre lines de productes
.
Lamentablement,la seccio de llenceria femenina la tenim en una greu crisis i estem intentant fer una reestructuracio de la seccio,com del sistema de captar mostres i de moment ho tenim malament per ensenyar-vos mostres. Despres vam visitar totes aquestes fabriques,d´on surten aquestes mostres. Molt variades com la Reebok,city of Manchester,Old Trafford i Aston VillaAquesta es la que mes em va agradar mes per els records que em va portar i l´ambient que es respirava.
El dia anterior vam anar a una fabrica que era un rotllo,estaven tots els treballadors alla,cridant i
cantant cançons sense sentit.Vam tindre que cridar molt per parlar,i jo avui encara no tinc casi veu.
A la fabrica aquesta van haber-hi moments preocupants.Al cuart d´hora del disgust,de com anava la cosa,es veu que tenia molt mala cara,em trobava malament i tot,al costat i habia dos parelletes que em miraven amb cara de preocupacio,com si estigues jo amb molt mala cara,la veritat em va donar un shock que no coordinava fins que vaig veure a aquets que em miraven,miro al Isidro i tenia molt mala cara tambe,joder si la gent es preocupa de si jo estic be i aquet te mala cara quina cara dec tindre jo?un cigarret d´amagades perque estava prohibit fumar i em vaig refer i apa a tope fins el final.
Abans vam fer un parell de reunions de feina,una mica caotiques pero la mar d´amamzings.

Sort que vam anar per feina ja que el mes interesant que tenia el poble aquet era aixo,una noria que no hi puja ninngu,be algun del RACC.
Despres quan necesitavem repostar anavem a aquets pubs que estan a una plaça que fa uns anys els Srs de IRA van tindre a be enderrocar a base de bombes perque hi hagues espai per la noria.
Tambe vam fer molts sopars de feina,cervesses de feina,ens vam trobar molts coneguts d´altres excursions de feina..han estat uns dies molt durs i de molta entrega.
Tambe em fitxat una defensa nova per l´equip del nostre poble,son mes efectius i mes educats i simpatics que els defenses que tenim per aqui.
En fi estic cansat i ja anire penjant els posts del viatge aquet per negocis aqui o al altre bloc,diuen que va haber un partit de futbol per aqui pero nosaltres no sabem res.
Jo fitxaria ja l´entrandor del Everton ja i al Ten kate de segon.I el diumengue al mercat de Sant Antoni igual ens compren be els cromos que tenim.Desde la pepa de porter que tenim fins al ultim reserva i de regal en Txiqui i l´idiota aquet
que es va fer un bany de mases abans del partit fins que un taxista el va posar a parir.
Aaaaaahhhhhh com els del RACC son uns manguis i enganyant al soci,ens vam colar als seus autocars per anar al camp,ja que esteven en la seva linea habitual,un kaos absolut,un desgobern,un desastre com tot el que fan,tot dirigits per uns nens pijets que no sabien de que anava la pelicula i apa cap dins,mitg autocar ple de Boixos de gratis.

Dema mes,nomes una coseta als desgraciats dels jugadors del Barça,a tots,a mi cada viatge em costa un pico i un munt d´hores nomes dedicades a ells,aquet anyet han estat 3 o 4,doncs com a minim vindre alla on som nosaltres i agrair que a partir de dema treballarem sense veu i el esforç fet per animarlos,pero suan molt de nosaltres,del Barça i de la samarreta que porten.
Enveja els equips que venen aqui al Nou Camp,encara no he vist a cap equip que no vagi a agrair el suport i esforç dels seus afeccionats.I els senyoretrs aquets preocupats per agafar rapid el vol de tornada per anar de festa i a nosaltres que ens donguin.