MANCHESTER UNITED 1 BARÇA 0

M’està costant molt acabar els posts d’aquet viatge,però clar,també deu influir el resultat de l’eliminatòria.

Varem entrar al camp dels últims i tot estava a petar.Vam intentar posar-nos junts amb els col·legues de Gelsenkirchen pero allò era un desastre.gent que tenia la seva cadira,gent que no estava la seu lloc…Els Stewarts donant per el sac com sempre…Al final els vam deixar i varem intentar trobar la nostra cadira,missio imposible i mes si busques al lloc equivocat.

Tampoc estava per cadires,una semifinal de copa d´Europa,a Old Trafford,resultat sense decidir..que collons feia jo sentat.

El futbol es per estar de peu,sentat al liceu però no al futbol,o sigui que ens quedem a les escales.

El partit va començar be per el Barça,la pressio ambiental no els podia,semblava que aniríem a Moscu.Sorprenentment els nostres jugaven be,en Cristiano Ronaldo un bluuff,com al Camp Nou.

Una errada,en el rebuig de Zambrotta,va suposar la fi d´un somni,a Moscu ja no ens esperava ningu.Despres va apareixia la desídia habitual d’alguns “jugadors” i tot perdut.

Quan va marcar el Man United,em vaig quedar fatal,clavat al meu lloc,molt fet pols,pensava que em donava algo.

Hi havia gent al voltant que em miraven amb cara de preocupació,com si espigues a punt d´un infart o algo.Miro al Isidro i també tenia molt mala cara,però si la gent es preocupava per mi,com deuria estar jo,poc a poc vaig anar reaccionant.

Mala llet tu,al menys varem tindre una eliminació digne,molt mes digne del que deien les previsions.

Al acabar l’historia de sempre,engabiats alla fins que a la police l´hi dongui la gana.

Al cap d’estona,surten els senyorets de tribuna per el costat de la gespa i al final nosaltres,la plebe.

Surtim,despedides amb els col·legues…i apa Let´s walk per trobar el Metro,els Stewards ens varen indicar be i va ser facil.

Per el cami un català,em pregunta per el metro,se´ns va apuntar.

Ens va explicar la seva odisea de viatge,com es pot organitzar tant malament un viatge??

Fa anys i anys que organitzo viatges i en tots aquets anys mai he programat ni el 10% de les tonteries que ha programat aquet en un sol viatge.En fi, era el seu viatge,pero algo basic es comprovar totes les combinacions,de trens,busus etc...,nomes un exemple,aquella nit,aquet aniria a dormir sobre les 5.30h si trobava taxi al arrivar on tenia l´hotel,la seva explicacio...jo vaig mirar al mapa i estava a prop...2 trens de matinada per anar a dormir..i al arrivar 12km en taxi...un Crack!!Aixo si,amic del Arbeloa i al endema estaria a la segona semifinal a Stanford Bridge.Si arrivaba a temps,es clar.

La cua del metro molt mes caòtica que la del camp d´Ibrox a Glasgow,aquí el mes llest entrava abans..

A la cua del metro uns em volien comprar la bufanda del Barça,ni hablar,si voleu la canviem...fet!!!!ja tinc la bufanda del United.

El metro a petar,pero ni els de Manchester sabien ben be on parava,hi havia dos possibilitats,i al final baixem a una estació cèntrica de la city i comença a ploure un altre cop.

Cap l’estació,a agafar un Manchester cab.El tio,un paki,es feia el boig,com sino sabes que veníem del futbol.Potser es pensava que l´integritat del seu taxi estava en joc.I jo que quan em pugen els rivals aqui a Barcelona,els hi foto canya per crear ambientillo,frases com vaja pena d´equip teniu,i per aquet equip ens heu fet perdre el temps,o per aquets viatgeu tant...Futbol es futbol...L´Isidro ja ho diu,que un dia em rebentaran la cara o el taxi jaja.

Taxi fins el nostra cotxe i no recordo ni si varem sopar o varem fotre alguna birra al centre,la veritat es que no hi havia molt d´ambient,recordo que al arribar al hotel,el recepcionista estava mes amable del normal amb nosaltres