LOTTO-BARÇA


Avui per fi podem jugar a la Lotto-Barça. Comença el camí definitiu cap a Roma. I com no a Lió. ciutat francesa, fundada pels romans com a Lugdunum,es un encreuament natural de camins. Va ser capital de 3 regions Gales a l’època dels Romans. Actualment es un dels nusos d’autopistes mes importants d’Europa,connectant Nord amb Sud i est amb oest.

A aquesta ciutat hi anava un cop per setmana en el meu passat como a camioner.

Igual que quan es fan malament les coses les diem,felicitar al Barça per el sistema de sorteig d’entrades.

Fins l’any passat el tema era caòtic,tothom que volia es podia apuntar as sortejos i si desprès no volien anar,no recollien les entrades i no passava res. Ara qui s’apunta,ja ha de donar un numero de compte on et cobren l’entrada directament si et toca.

Recordo el partit a San Siro,a semifinals de la Champions de Paris,al sorteig ens varem quedar sense entrades i desprès van sobrar mils d’entrades i varem poder anar amb el taxi per això.

El sistema ideal es l’antic,a taquilla a fer cua i fora,així nomes hi van els que realment tenen interès,però aquet sistema d’ara em sembla prou bo,com per no tindre queixes.

En fi,la ruleta comença a donar voltes i al setmana que ve ho sabrem. Esperem que no hi hagi tanta gent amb ganes de perdre un dia de feina.

Com sempre,el club s’ha quedat una barbaritat d’entrades,per els amics dels capos. No hi cap club d’ Europa que tingui tants compromisos com el nostre. Com a mínim,apel·lant a la transparència que deien que tindrien i encara esperem,podrien dir a qui collons van a parar aquestes entrades.

Non va plus!!


2 Comentaris

elmanderdelatele ha dit…
UNEIX-TE A http://yo-ya-lo-dije.blogspot.com/ !!

es un ordre!
José Sellés ha dit…
hola, está bastante bien tu blog me gusta mucho. Oye, ¿no crees que el barcelona no tiene ganada la liga?
Por favor contéstame en
futbol-chicks.blogspot.com
GRACIAS