LAPORTA I ELS SEUS COMPROMISOS



La capacitat que te aquesta directiva del Barça per fer el ridícul cada dia em sorprèn mes. I a mes en situacions fàcilment evitables amb una mica de sentit comú.

El tema esta un cop mes en les entrades. Per el desplaçament a Munic,el club disposa de 3048 entrades.

Els socis em demanat un total de 2591 + les penyes(uns altres que tal),doncs mira,als socis nomes ens toquen 1951 i tindrà que haver-hi sorteig d’entrades. 600 socis es quedaran sense anar al Allianz arena,ja que el club es queda la resta d’entrades.

En un cas així no seria mes fàcil donar als socis les 2591 entrades i sacrificar uns quants compromisos?? I tindre contents a tots els compromisos reals que te el club o sigui els socis?? Son ganes de fer el ridícul.

Jo entenc que si es presenten 10000 socis es faci un sorteig perquè no hi ha mes remei,però en un cas així em sembla indignant.

I ja no parlem del escàndol de la final de copa del rei on el camp hi haurà 11000 del Barça,14000 del Bilbao i 20000 compromisos!!!!

1 Comentaris

Albert ha dit…
En el cas de Múnic no s'hi pot fer res, però les finals les podrien fer en camps de 80.000 espectadors. Mestalla no val res ara mateix i hi caben prop de 50.000 persones. La final de la Supercopa d'Europa es juga a Mònaco: la ciutat és un caos i l'estadi és petitíssim.

El Laporta i els seus amics de la Uefa i la LFP tenen massa compromisos i per ells és més important el negoci que el bon futbol amb bones aficions a les graderies.
A París va passar el mateix.

Adéu!