LIÓ (3)

Un cop al cotxe,carreguem la resta de beers a la motxilla i alè a Lyon. Els nostres amics arribaven ja i anaven directes al mcDonalds a dinar quelcom,doncs cap allà anem.

El McDonalds aquell semblava una casa de barrets,deu n’hi do del festival que hi havia muntat,crits,càntics,desmadre amb franceses....nomes va faltar allà el Isidro repartint cervesa de llauna per tothom perquè ens crides l’atenció el de seguretat,això si,ens va deixar prendre les nostres beers allà,estrella Damm la cervesa que va amb el Barça.

Allà ens vam ajuntar un bon grup i desprès de que mengessin alguna cosa ells i ens vam tirar al carrer. Com a dada curiosa,per anar al lavabo del McDonald has de portar un ticket de compra,sinó no et deixen entrar.

Al carrer hi havia poc ambient,ni els rivals eren rivals ni hi havia gent del Barça suficient per fotre un bon merder.

Vagant per els voltants de la place Bellecour,a un carrer proper,a la vorera d’en front,va apareixa un personatge que sempre va sol a veure els partits del Barça.

A Mònaco,estàvem dinant a un restaurant i també va passar sol per la vorera d’en front,es va fotre a cantar i va revolucionar tot el restaurant.

Doncs aquí,des de l’altre vorera es fot tot sol a cantar “Perico que canta,cuchillo a la garganta,Perico que canta....” i ell sol va revolucionar un cop mes el cotarro.

Quan la gent ja callava comença a cantar” ivan ivan ivan de la mierda ivan ivan...” i com sempre,segons mes tard desepereixa fins a un altre viatge. Els que anaven amb nosaltres el recordaven de Manchester,es veu que sempre va sol.

Veient que allà aquella zona no hi havia gens d’ambient,girem cua i cap al altre costat de la plaça i allà si vam trobar un bar ple de cules bevent i cantant.

Allà com a molts viatges ens vam trobar a un dels cracks dels viatges un tio de Torroella que no se’n perd ni una tampoc. De Lió marxava cap a Madrid per anar al camp del Atletico,quina vida.

A aquell bar les birres van seguir i els càntics es van anar multiplicant. Aquí jo ja duia un pedal considerable,es mes,en comptes d’anar al camp em porten al riu a banyar-me jo m’hi banyo,no m’enterava de res.

D’aquí ja vam sortir amb comitiva cap l’estadi de Gerland,amb metro,el metro va ser un no parar de càntics.

Linea Verda i desprès Blava i bienvenue a Gerland.

1 Comentaris

José Sellés ha dit…
Hola, está bien. Buen viaje el de Lyon.
¿No crees que últimamente es más rendible Pinto que Valdés?
Contéstame, me interesa tu opinión taxista