VIATGE A LIÓ (4)

Sortim del metro i ens trobem amb un espècie d’estadi davant i un munt de gent,potser mes que la que havíem vist en tot el dia a Lió.

I en comptes de trobar xiringuitos amb la venta de bufandes i coses de futbol,nomes hi havia puestos de shawarmes guarros,els mes dolents que mai he menjat.

Això si mes beers!!

I clar, a improvisar lavabos,alguns valents a punt d’electrocutar-se.

Amb les birres enfilem cap el estadi i a una cantonada els mossos francesos. Els hi preguntem cap on em d’anar i ens indiquen cap el gol contrari al nostre,una mica subnormals els gendarmes aquets.

Anàvem en la direcció equivocada i clar topàvem amb molts del equipet rival. Fins que uns moros francesos van dir el puta Barça i Puta Catalunya. Ens girem dos de cop cap a ells i al girar-me em trobo el de Torroella que m’atura i em fa donar mitja volta,llàstima!!

Quan anem a passar el control d’entrades ens diuen que això es al gol sud,no aqui. Apa a caminar...ens tornem a trobar als moros i un altre cop puta...en Xavi es gira cap a ells i els tius van sortir corrent..covards!!

Volta immensa per trobar la nostra porta,amb algun intent d’entrar a la zona VIP i per fi som al campet de Gerland.

Control policial,ja que a no se quins diccionaris posa que suportter de futbol vol dir delinqüent i cap dins.

Primers càntics merescuts Esto no es un campo,es un futbolin

El camp es una merdeta,i aixo que es el del campio frances.

Aqui,com a tots els desplaçaments,no vam parar d’animar,jo per variar a la mitja part ja sense veu,no se perque pero sempre acabo aixi,dos dies sense veu es la mitja,nomes superada per San Siro que van ser casi 4.

Al sortir el Barça al camp bogeria de bengales.

Nosaltres ens vam colocar a primera fila de la segona grada mentres el Isidro(conegut com el paparazzi) pululava per alla fent fotos a tot.

Al començar el partit un stewart es va posar pesat,en que a la primera fila no podiem estar,passava,ens feia enrere i trnavem a posar-nos,tornava a passar i el mateix,el tio desesperat.

En seguida va marcar el Lió i va coincidir que ell estava davant meu fent-nos fora un cop mes. A mi se’m va anar la castanya i l’hi vaig fotre un parell d’empentes i l’hi deia...veus per culpa teva no he vist el gol veus veus.es va acollonir,i pensava que vindria amb algun Genddarme i que va,va passar de tot i ens va deixar estar alla tot el partit.

Als dos fondos,aquets del Lió tenen grada jove. Amb un speaker amb un micro conectat a la megafonia del estadi,de repent per la megafonia es va començar a sentir puta Barça i puta Catalunya i aqui ja ens vam quedar sense veu cridant als putos gavatxos.

A la segona part gol d’Henry i s’acabat la pressio.

1 - Olympique de Lyon: Lloris; Mensah, Cris, Boumsong, Grosso; Juninho (Kalstrom, min. 78), Toulalan, Makoun; Ederson (Delgado, min. 64), Keita (Pjanic, min. 87); y Benzema.

1 - Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Márquez, Puyol; Xavi, Touré, Busquets (Keita, min. 76); Messi, Eto'o y Henry.

Goles: 1-0, min.6: Juninho. 1-1, min.67: Henry.

Arbitro: Wolfgang Stark (GER). Mostró cartulina amarilla a Toulalan (min.23), Grosso (min. 33), Alves (min. 33), Puyol (min. 60), Busquets (min. 62).

Incidencias: Partido correspondiente a la ida de los octavos de final de la Liga de Campeones disputado en el estadio de Gerland 39.258 espectadores.

0 Comentaris