PROGRAMA VIATGE A MUNIC


Be,el viatge a Munic ja esta definit mes o menys. La base principal del viatge serà la cervesa,com no a Munic.
Marxarem diumenge al mati des de l'aeroport de Girona cap a Karlsruhe i allà tenim un cotxe llogat que ens portara cap a Munic.
Intentarem arriba el mes d'hora possible i visitar el museu de la BMW,i desprès l'Olympia park. L'estadi olimpic per horaris no el podrem veure fins l'endema. Així que desprès aprofitarem per conèixer la Paulaner i Franciskanner,avia'm que tal.
Dilluns i dimarts al mati coneixa be la ciutat,a la tarda Supporterisme i futbol i si hem acabat amb Munic l'ultim dia voltarem per Baviera.
En aquesta ultima opcio encara no ens hem posat d'acord; Tenim per veure el camp de concentració Nazi de Dachau,Landsberg poble on va estar enpresonat Hitler i on va escriure el seu famós llibre i mes lluny esta el que mes m'interesa a mi,baixa fins a Fussen i anar al castell e Nueschwanstein. Dependra del temps que tinguem.
Tenim tantes coses per veure per aqui,que necesitarem unes quantes eliminatories mes amb el Bayern. Se'ns quedara pendent Ulm,Augsburg,Dinkelsbuh i mil llocs mes que ja veurem que passa.

2 Comentaris

Quim-UCV ha dit…
Ostres, i si teniu un moment fins i tot podeu anar a futbol a veure el Barça, eh?
1899 ha dit…
See you there...
Dutch Barça-fan!