CAMPIONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja em tornat de Roma i que dir??? Fantàstic,meravellós e impressionant.
Si Roma em tenia el cor robat,ara el te doblament,segueix sent la piu bella,
i la seva gent uns cracks. Ens han fet sentir com a casa,ens han demostrat el seu carinyo.
Ens vam fotre un fart de tirar monedes a la Fontana di Trevi per poder tornar molts cops. Els rivals nostres?? Uns cracks també,aquets en burlar la llei seca. Nosaltres anavem a Termini i per allà hi havia algun Libanès que d’amagades s’enrullava pero fins que l’hi van donar el toc. A partir d’allà l’alcohol el tenies que anar a buscar als anglesos,ells sempre en tenien.
De matinada desprès del partit vam descobrir el truco,si pagues 4 vegades mes del preu d’una beer,els italians es salten la llei.
L'ecenari?? exagerat!
El partit una canya,mai havia vist l’afició del Barça així i ja en porto moltes de finals,(entre elles 4 copes d’Europa),no es va parar d’animar en cap moment,tothom o quasi tothom (un 90%) amb la samarreta del Barça,blaugrana i no les fosforites o grocs i colors varius estranys,clar que si,blaugrana son els colors....
L’equip??? El millor del mon,i jo que no creia en en Guardiola...gracies Pep.
El Rival? El mes gran,no vam parar d’aplaudir-lo quan recollien la medalla excepte a un que l’hi cantàvem allò de ese portugues,que hijoputa es .
El viatge? una passada tot,sobretot la companyia,la que hi era tot el viatge i els que anàvem trobant,l’avio be com sempre,la tornada amb Grimaldi,espectacular l’ambient del Barco....
La nit sense hotel la millor de totes,exagerat tot
Ja anirem explicant el viatge sencer,pero de moment aixo
CAMPIONS!!!!!!! COPA LLIGA I CHAMPIONS!!!!!!!!