VIATGE A BULGARIA 7


Quan vam atrevasar el riuet aquell,ens vam trobar amb un mercadillo.Vam començar a caminar entre mitg i tothom ens volia vendre de tot i de fet molts ho van fer.
Vam comprar botes forrades amb pel per dins per uns 7 euros,jerseys de llana gruixots per uns 8 euros,hi habia jaquetes per motars per uns 12 euros,varias coses vam comprar,un lloc curios i a mes s ens veia una hora lluny que nosaltres no eram d alla i ens intentaven enxufar de tot.
El cert es que aqui vam estar molt de rato,pero era curios de veure despres ja vam anar cap al mes el centre a veure monuments.
Aquesta es la primera esglesia que ens vam trobar
Em sembla que aquesta era del jueus de la ciutat pero no recordo be,ja fa temps que hi vem ser,casi un any.
Pero el que realment ens cridava l atencio era les diferencies d aquesta ciutat i Barcelona,era alucinant veure botigues com aquesta
Al final del carrer arribem al centre centre,on ens trobem l esglesia dels musulmans
L estatua dedicada a la victoria
En aquesta cruilla la altre costat hi habia la presidencia del pais

Pero vam tirar mes amunt a veure la catedral de la ciutat la Svetta
Per el cami ens feiem un fart de veure aquets Kioskos,que nomes venen tabac i alcohol,son per tot arreu i obren dia i nit.
Vam parar abans d arribar a la catedral a probar la cervessa Bulgara a una terraseta pero era pixat de burra,probesis la marca que probesis,les vam anar probant totes aquets dies i res ninguna val res i per fi arribem a la catedral
Dificultats groses per fotografiarla,esta ple de coses per el mitg,no tenen res cuidat,tant s els hi en fot el turisme

0 Comentaris