VIATGE A LIVERPOOL 2 Puto vol amb Ryanair

Comencem a explicar aquet gran viatge.Ple d incidents,divertits ara quan els recordes pero per cagarsi en la mare que els va matricular quan estavan pasant.
A mi em va recollir al Isidro amb alguns dels nanos que venien amb nosaltres i cap al aeroport de Girona.
Alla ens vam trobar els nou que viatjavem junts.Els altres ja estavan fent cua per fer el checking i eran els primers i nosaltres ens vam possar els 5 que veniem junts amb ells pasant de tota la cua i alla va començar el mal rotllo amb els altres viatgers.
Quan pujem cap amunt a embarcar,l emocio ens començava a recorre totes les venes del cos i vam començar a cantar l himne del Barça.
Aleshores ja i vam ser apereix un "puto benemerito",amb accent galleg i ens fa callar a tots;NO QUIERO OIR CANTICOS AQUI.!!!!
jODER!!!
Aleshores els nanos(perque eran nanos els que venien amb nosaltres,no pasavan dels 25 anys cap)van començar a cantar.
YA LLEGA LA PESTE
EL MADRDIISTA,EL HIJOPUTA
CON ESOS CUERNOS QUE SALTAN A LA VISTA
ES MADRIDISTA EL HIJO PUTA
CON SU MUERTE LOS BOIXOS NOIS DISFRUTAN
iI ja va vindre el tricorni emprenyadisim;NO ME HAN OIDO UDS,?EL PROXIMO QUE CANTA NO VUELA!!!
Quin pais deu meu!
Increible de petits ens feien cantar als autocars quan anavam d escursio i en cambi en avions i aeroports no es pot.

Per fi pujem al avio sense que la benemerita hagi aconseguit causar ninguna baixa a les nostres filles.
Al avio tots juntets al fons.Les hostesas estaban al fons tambe,a l entrada donant la benvinguda a la gent que pujaba.I en seguida vam tindre el nom d ellas.Una Andrea(amb molt mala llet)l altre Laura(una cabrona)i Micaela(la mes simpatica de totes).
Alla dins l avio van continuar els cantics

fins que va vindre l Andrea i ens va fotre una bona bronca.I tots cantan ea ea ea Andrea se cabrea ea ea ea ..
I tots rient..a mes,habiam culat al avio varies botelles de whisky i aquet anava corrent.
La situacio s estava desmadran i va tornar l Andrea.i tots pss pss que vienen que viene pss pss que viene que viene.
That´s all,I don´t want to leasent nothing more in all the fly!!!Do you understand?
Aleshores com el tema no afluixava i se seguien sentint cantics apereix la Laura i quan s acostava tots cantan la canço aquella amo a lauuuraaa.....laura no esta ...laura se fue..
Aquesta Laura es va fotre molt histerica quan ens fotia la bulla.I a sobre ens va intentar separar.Els que no parlavan angles fora de l ultima fila perque era una fila d emergencia i en cas d emergencia els que estiguesin alla sentats tenien que entendre les instruccions.
Total ens tenim que redistribuir amb els mateixos seients i evidentment redestribuir les botelles de whisky.Entre tot aixo començan a explicar les instruccions tipiques del cinturon,els salvavides etc..
Pero amb el follon que teniem al fons van tindre que parar de donar instruccions fins que callesim i aleshores els nens es van fotre a cantar en comptes de callar i va tornar l Andrea feta una fera.
Per fi vam callar i va començar a rular el whisky i altres substancies per els ultims seients i van parar un altre cop perque teniem que escoltar,no nomes callar sino estar atents al que deien.
Quin començament de viatge!ens volian fer baixar sino callabam.
Quan per fi s enlaire l avio,bufandes al vent i olele olalala ser del barça es el millor que hi ha olele olala...
Ja no ens podien fer baixar,no crec que tinguesin nou paracaigudes per fernos fora.
Pero cada dos per tres teniem les hostesses alla foten bronca fins que a la Laura,s el hi en va anar l olla amb una bronca sense mesura,total per cantar!"!!Es fotia molt vermella i s l hi inflava la vena.
Jo l hi explicava com pujan els anglesos al meu taxi,borratxos,vomitant,cantant i jo a tragar o sigui que ells a tragar ara.
Aleshores cada cop que s aixecava alguna noia del avio hi habia aplaudimens,xiulets,crits desde el fons del avio...semblava que estiguesim al bailen 22 en comptes de a un vol de Ryanair.
Alla la vam cagar perque a una que l hi deiem la peras(per els cocos que tenia)es va queixar a la Laura.I la Laura va anar directament al comendant.
Va vindre el comandant i ens va dir que al arribara Luton ens detindrien 2 dies,i ens acusarien de anar beguts a un avio,d intent de moti abord,de molestar als clients,i de molestar als treballadors i que la condena podria arribar als 8 anys de preso!!
Joder nomes per cantar.L hi vaig dir un altre cop com es portavan els anglessos a Barcelona i que era de pena aquesta doble moral que tenien ...i es va fotre histeric el tio,jo no se si em volia pegar o que.
Total que ens vam calmar,vam continuar amb el nostre whisky i demes,sense emprenyar.
Quan anavam a aterrar,va començar la festa un altre cop,aleshores va vindre la Micaela,i aquesta si,en bones maneres ens a dir que ens calmesim que la cagariam.
Aleshores un "paki"(pakistani)amb turban es va queixar a les hostesses i tots vam començar a cantar osama sama osama bin laden osama sama...amb l entonacio del mamy blue.
Per fi vam aterrar cridant cantant...un especatacle,bufandes...
Quan es va aturar l avio per els microfons van dir que ningu es moves perque entraria la police a detindre els del fondo.I tot el avio aplaudint sobretot l Osama.
L hi vaig preguntar a la Micaela si era cert aixo i va dir amb cara de circumstancies que si.En seguida vam veure arribar el cotxe de la poli i tothom va començar a sortir,excepte nosaltres,es clar.
Dels nostres vam escaqueijar 2 entre el pasatge i van sortir,els que duien les substancies i el whisky,no es van adonar i van fugir.
El resto alla amb els polis fotentnos una bulla d escandol.A un se l hi va escapar el riure,perque era ridicula la situacio,i casi l enganxant per el coll i l hi van fotre uns crits!!Do you thing that´s funny?eh?!!!
Quins girats els polis,semblavan 4 anglessos sortin d un pub de Lloreto de mar que diuen ells.Ens volian retenir tota la nit i al endema enviarnos cap a Barcelona.
Xerrant els hi vaig dir que no ens habiam portat pitjor que cap angles a Benidorn i aleshores els crits van anar per mi.Que com tornes a obrir la boca jo seria el primer en ser deportat.
Ens van demanar dni a tots,els van apuntar i ens van dir que mai mes podriem viatjar amb Ryanair i que tindriem molts problemes per viatjar amb altres companyies.Merda!!!i la tornada que?l hi vaig dir jo i em contesta el cap dels polis que aixo tant s el hi en fot a ell.
Aleshores ens van enviar al control d imigracio i si el pasavam sense problemes entreriem a angleterra.Evidentment no va haber hi cap problema i cap a dins.
Tot aixo ho van fer suposso per donarnos un toc,i per quedar be devant dels altres viatgers,ja que quan un client es queixa han de respondre.

Amb tota la bulla aconseguien que la gent marxes creientse que ens habian detingut contents.
Pero les maletes van trigar i quan vam sortir d emigracio la gent estava alla encara je je
Aleshores vam aconseguir que anesin tots els nostres cap a fora per evitar problemes.

Jo vaig anar al lavabo i quan surto el carrer em trobo una trifulca amb el osama i 15 colegas seus.
Es veu que els hi van dir als nens;que fillsdeputes,que quina sort habian tingut i a sobre a un l hi van donar una patada i es va liar.
Al final vaig aconseguir que entenguesin que si venia la poli no ens creurien despres de l ho del avio,que lo millor era parar.
Alla teniem que agafar un bus que ens duia gratis al parking de cotxes de lloguer,a mes era el parking del staff!!!je je hi va pujar el puto comendant i aleshores l hi vaig liar jo a ell.
Que era un mentider,un angles de merda,una maricona que habiam si tenia collons a dirme totes les mentides que habia dit al avio ara a la cara.i va baixar el xofer del bus,va agafar el movil i ja hi som.Ja em veia jo cami de Barcelona i no,van cridar 2 guardajurats perque protegisin al comendant fins al seu cotxe.
Per fi vam arribar al car hire a buscar el cotxe.
Joder quin vol!!!!!!
Jo a la final d atenes del 94,vaig volar amb un avio que tot eran Boixos nois,imagineu vos,ho de aquet vol era un joc de nens comparat amb el que va pasar en aquell vol.

0 Comentaris