VIATGE A LIÓ (5) i ultim


Al acabar el partit com sempre,la mitja horeta tancats a la grada no ens la treu ningú. A mes vigilats per el fort dispositiu policial,que ens va “protegir” durant el partit.

Per fi ens van deixar sortir,però no al carrer com a altres camps. Ens van tindre un altre cop retinguts a les escales d’entrada del camp.


Lloc on vam aprofitar per fer el fi de festa.


Al sortir,policia,policia i mes policia,increïble!! Que som el Barça!!!

Vam enfilar cap el metro i no se encara perquè valen totes aquestes mesures de retindren’s al estadi si desprès encara els altres estan entrant al metro.

Mes càntics al metro


I de repent apareixem a una andana,i tots els del Barça estaven a l’andana del davant,ens havíem equivocat,apa a creuar. Al arribar l’andana sola per nosaltres i al entrar al metro també,per nosaltres i per unes noies que anaven a una festa de Carnestoltes.

Aleshores tots a coro vam començar a cantar la cançó Carnaval carnavaaal.... i elles enseguida varen vindre cap a nosaltres a fer-se fotos i no es tallaven,t’abraçaven be per sortir ben juntets a la foto..

I al arribar a la place Bellecour moment de les despedides,uns tenien hotel a Lió altres no teníem res,nomes gana.

Tot tancat,ni una anima per el carrer. A la via de vianants que a la tarda havíem passat entre un munt de gent,ara a la nit no hi havia ni llum

De repent ens trobem amb el McDonalds i evidentment tancat. Però a un costat tenien una finestreta com si fos la del Mcauto però per persones,clar,carrer de vianants...Allà varem demanar unes hamburgueses per nosaltres dos,excepte per l’Isidro (reconegut Talibà antihamburgueses,mes desprès d’un mes a EEU ). L’hi vam prometre que ens aturaríem a una area a sopar però quan ens varem aturar ell dormia.

El viatge de tornada es va fer llarg per l’esfgotament que dúiem acumulat. Sempre que apereixia un cartell,posava Barcelona a un munt de kms,per mi que posaven mes dels que realment hi ha per desmoralitzar-te i que no hi vagis.

Al principi del camí de tornada varem fer un cafè a una area,on vam estar xerrant durant una hora amb un Gendarme,explicant batalletes el col·lega.

Per fi,sobre les set del mati estàvem a Masnou

0 Comentaris