CAMPIONS!!!!!(VIATGE A PARIS 3)

Publicat per taxidriver | 19 Mai, 2006

Continuem,ens vam organitza els llits,vam obrir la bossa que ens habian donat a l estacio,per veure que hi habia,una miqueta d ambientillo al vago i a buscar al Xavi,habiam si s habia quedat o no.Comencem a pasar vagons i a tothom li sonaba perque duia un xandal del Barça de Meyba,pero ningu l habia vist.

Despres de pasar molts vagons 7 o 8 es començan a sentir cantics,mes cantics impresionant!!era el bar!!!!a tope de gent!!gent a mitg corredor del vago anterior perque no si cabia.

A mesura que sortia gent anavam entran,quan aconsegueixo entrar,en xavi,en pau i el Isidro a un costat de la barra organitzan els cantics,i amb cervessas a la ma,jolin!!!i a mi m habian deixat al vago vigilant paquets fins que ha pasat la noia i ha tancat amb clau el compartiment.

Va haber hi una festa bestial al bar!gent gran,joves,dones,homes..una pasada tots cantant i viatjan amb un unic objectiu.Que gran es el Barça!!

Al final vam agafar un puntillo way!!vam començar boti boti boti espanyol al qui no boti.Va ser un moment critic tots els treballadors del bar intentan frenarnos perque es veu que es perillos per el tren menys mal que ens van poguer aturar.

Despres vam agafar un munt de llaunes de cervessa i cap al zulo!!alla tambe hi habia festa i per molts dels vagons que pasabam.

Al arribar al compartiment en Pau es va fotre al llit i no va volguer sapiguer res de res!un tio molt raro!un enterarillo!pero es amic del xavi i no podiam dir gaire.

Pero el vago seguia cantant encara que hi hagues gent dormint

A les tres i algo vam tornar al bar i encara hi habia festa i els que hi treballan intentar tancar.Al final van tancar a cambi d obrir a les 6.

Cap el vago doncs,l ambient ja habia baixat una mica i era el moment de descansar sino a l endema ho tindriem fotut.

Estabam a Nimes mes o menys quan ens vam dormir,menys l Isidro,que super nervios entraba i sortia del camarot.

A Lyon em vaig despertar jo pero em vaig poguer dormir per sort un altre cop pero un hora mes tard em vaig despertar,no eran les 7 i el tren estaba parat a terra de ningu,esperan a que el dexeisin pasar,suposo.

I ja van començar els cantics un altre cop,sobretot per despertar al Isidro que roncaba molt i no hi habia qui dormis

Un cop despert el colega i el tren habia arrencat,cap al bar a fer cafes!!i festa un altre cop.

Al vago tambe ja s habia despertat el calvo que era el que portava l ambient

D alla fins a Paris molta tensio,el tren no acabava d arribar.Ens habian dit que a les 10 arribariem i quan per fi vam començar a veure un munt de vies i el tren afluxava i començaban a apereixa cartells que posava AUSTERLITZ era les 11.20,clar si organitzava el racc i renfe,tampoc podiem esperar puntualitat.

Molta policia ens va rebre a les andanas pero no et feien sentir intimidat,nomes miraven i prou.

Tots cantavan SISISI ESTEM A PARIS SI SI SI ESTEM A PARIS.

Alla l andana els familiars del Xavi l esperavan i ens vam separar alla.Ja ho habia calculat aixi perque anar amb el xavi,pot fer treure els nervis a cualsevol,es el tio mes trankil del mon i no volia que em dongues el viatge.Apart la seva intencio era anar on hi hagues ambient despres de desferse dels familiars i pasa de veure Paris.

La consigna a tope!!Com l Isidro i jo teniem que anar a Gare du nort per agafar la RER per anar a la defense vam pensar que ja deixariem les bosse alla.

Vam atrevasar el senna,vam veure de lluny Notre Damme i cap a Gare du Nord,quina diferencia amb Austerlitz,aquesta estacio si que es maca i arreglada e inmensa no com el xiringuito de austerlitz,pero la consigna tancava a les 22.30 i ens va tocar carregar amb els benjamins tot el dia,perque hi ha un tros a peu a austerliz,com per tornar hi.

Vam agafar la RER i cap a la defense.Jo ja hi habia estat pero el colega no.Es curios de veure aquets edificis tant moderns,façanes de vidres i estatues d en Miro mirant s ho.Le gran arche com a tothom es el que mes li va agradar al Isidro.Pocs cules alla,tots es van concentrar a sota la tour eiffiel.

De la defense,vam agafar metro i cap a la parada de l etoile-charles de gaulle, a veure l arc del triumf.Jo els cops que estat a Paris mai habia pujat,i aquet cop amb 2 collons i 284 escales de cargol cap amunt.Esta molt be veus les 12 avingudes que et venen a parar al arc del triumf.

Per aquet arc del triumf han pasat moltes tropes,les alemanas a la 1a guerra mundial,en Hitler a la segona i al 1944 les tropas aliades.El 17-5-06 van pasar les tropes blaugranes per aqui.Encara que aqui a arc del triumf hi habia majoria anglesa pero molt bon rollo.Els hi cantabam el año que viene/henry sera cule/el anyo que viene Henry sera cule lalallala.

Aqui al arc del triumf hi habia molta gent amb cartells I NEED TICKETS pagabam 1500euros al contat pero que va,no la venc,si algu em dona 50000e potser pero menys hio vaig jo.

Desde a dalt del arc del triumf ens van trucar els de la cua de gala placidia que estavan a torre eiffiel habiam si ens veiem i com era la nostre proxima parada,fet!

Al sortir del metro alla si que hi habia ambient!totes les terrasses plenes d anglessos i catalans barrejats..molta gent per els carrers i al arribar a la torre INCREIBLE!!la cantitat de gent que hi habia alla,majoria aplastant de Cules,cantics petards...

Ens vam trobar amb aquells estavan estirats a la gespa descansan,tota la gespa estava plena de cules estirats per alla i gent jugant a pilota.

Ens van recomenar un lloc per dinar alla a prop i cap alla enfilem.Le Royal Tour.

Psee!!ens van fotre 60 eur per dinar 2 que tampoc es tant,i era bo.Una amnida bona perque si,i despres nomes els hi quedaban hamburguesas,els entrecots sa fini!deia el garçon.

Collons quina hamburguesa!!era mitg caball!!no habia vist una hamburguesa tant gran i tant gruixuda en ma vida em sembla!

El restaurant era un restaurant "hooligan"tothom del Barça,tothom cantant,tothom picant de mans,molta euforia,,,alla em va començar a fer por la final,massa euforia!els anglessos en cambi anavan calladets,de tant en tant cantavan pero res,anvan pasejan i prou.Massa euforia.

Molts joves marxaban sense pagar aprofitan el desmadre que hi habia al restaurant aquell,es posavan a la cua del lavabo i cap el carrer.El lavabo anava amb monedes pero com hi habia sempre cua,ningu tancaba la porta al sortir i el seguent podia entrar sense pagar.Es igual ja van fer cales aquella gent,i l ho be que s ho deurian pasar!mai hauran tingut el restaurant tant animat com aquell dia.