VIATGE A LA COSTA BLAVA 1

Publicat per taxidriver | 4 Set, 2006

Per fi he acabat d ordenar les mes de 700 fotos del viatge.Mai m hauria imaginat que naquell lloc dones per tant.

Començare a escriure el diari del viatge abans de que oblidi molts detalls,ho normal hauria estat redactarlo durant el "travel"pero imposible,ha estat tant intens tot que no he tingut temps.

Vam marxar el 24,jo una mica depre com sempre pero amb moltes ganes d estar uns dies fora.

Vaig agafar el taxi i primera parada aeroport del prat.Anavam amb cotxe pero l Isidro venia d un viatge per Polonia i Berlin,el tenia que recollir,a ell i alguns colegas seus.

Van arribar sobre l hora prevista,tot començava anar be.Despres de les presentacions i entregar d un recordatori de Berlin per mi(d agrair)cap a Hospitalet a repartir els seus colegas.

D alla un cop repartits tots cap a el seu poble a deixar la bossa i agafar un altre com els rics,tornar d unes vacances i marxar cap unes altres.Collons quina vida!!

Alla vam dinar a un bar on ens preguntavan per la samarreta del Barça.On aneu? a Monaco!joder en avion ?no home no en cotxe.

Primer habiam cambiat el taxi per una Zafira del germa del Isidro,un madridista.

Despres vam tornar cap a Hospitalet a recuperar la targeta de memoria de la camara del Isidro,que mentres tant l habia vuidat un colega seu.

Aleshores començava el drama!trobar un estanc obert el mes d agost!!

Despres de mirar per Hospitalet i Barna per fi al paralel amb vila i vila vam trobar un.Bon lloc per encara la ronda litoral i començar el viatge.

Aleshores ens van trocar de la radio RAC 1 per parlar per antena,habiam com anava el viatge,quina vergonya parlar en directe pero nomes son els primers segons despres ja t engresques i endevant.Anavan trucan a varis que que marxavam cap alla,gairebe tots encara estavan a Bcn,nosaltres em sembla que eram els que estavam mes lluny i estavam per la cimentera aquella que hi ha per la llagosta(em sembla)

Vam fotre el primer tiron,conduia jo i vam anar fins a la Jonquera.Parada reglamentaria,un bon sopar,mai saps el que et trobaras fora d aqui.Aqui sopava sempre quan marxava amb el trailer al extranger.

Problema greu!el cambrer pasa de nosaltres per la samarreta,diu que amb aquesta samarreta no ens servira.Que cabron!!a tot arreu hi han gossos.Al final ens vam fer amics,pero ens les tiravam.

-A ver si encontrais una ricachona por ahi

-si y asi no tendremos que ir mas a tascas como esta

En fi sopar.trucada del Isidro a la Xina per despedirse,gasoil i cap amunt.

Molt guapo el viatge,tot i ser de nit.Quan viatges amb un amic de veritat,esta molt be,hi ha conversa sincera i maca i a mi em va servir per desfogarme bastant i ell per explicarme el viatge a Berlin,quina enveja!!sana eh?

A mi s en va fer curt i tot els 600 i pico km,sense adonarnos estavam a Cannes,vam para a fotre un cafe a un area.

Eran les tres,encara no,i no sabiam si dormir al cotxe,o buscar un formula 1 o anar a Niza on teniem l hotel reservat per la nit seguent i tres mes i que ens encabisin un dia abans.

Al final aixo vam fer ,arribar a Niza i buscar l hotel!!Joder els mapas que et foten a Internet.Una idea i prou et donen perque no tenen res a veure amb la realitat.Vam estar l ostia per trobar ho i despres el tio per encabirnos tambe.Clar el recepcionista volia donarnos una habiatacio que ja no tinguesim que cambiar al endema a la que teniem reservada.Aquella nit estava ocupada per uns altres.

Per fi s en va sortir el tio,ens va fotre al habitacio 503.A dalt de tot del Hotel.Un edifici molt vell,semblava un bloc d aquets del eixample que tenen practicament 100 anys igual.Pero net per dins.El que segur que si tenia mes de 100 anys era l ascensor.Em recordava el de casa del meu avi quan jo era petit.Al menys el del meu avi tenia mirall i una banqueta per seure aquet no tenia pas res d aixo.Mira,un viatge al pasat!.L habiatcio molt correcte,el bany nou,perfecte,total aqui nomes dormirem,l armari si justet per dos pero en pitjors fondes em dormit,inclus al cotxe a Milan i a Londres.

A les 4 de la matinada a dormir per fi.A descansar que dema juga el Barça.

0 Comentaris