VIATGE A BULGARIA 10(Bienvenido Mr.Marshall)


Per fi vam agafar el tren a Plovdiv,a l andana ja eram l atraccio,s ens veia una hora lluny que nosaltres no eram Bulgars.
Dos avis van vindre a xerrar amb nosaltres,un d ells xapurrejava l angles i ens vam entendre,preguntaven que feiem aqui,d on eram...
Quan s acostava el tren,un dels avis ens va demanar que seiesim amb ells al tren....no pot ser l hi vaig dir amablement,tenim billets diferents i al veurel´s que eran de primera els nostres ho va entendre,no obstant van dir que ja ens vindrien a veure durant el trajecte i ens avisarien quan arrivesim a Plovdiv perque no ens pasesim la parada.
Pujem al tren i cap a primera nosaltres,estava be,dins el que cap,es podia fumar al compartiment on hi han les portes,be,pero encara ens durava la papa de la nit anterior i el que voliem era dormir.
Pero aixo era cosa imposible,eram Mr.Marshall a la pelicula bienvenido Mr Marshall.
Eram l atraccio,dos tios de l europa moderna visitan aquell pais.
Arranca el tren i el primer que fem es intentar dormir,recuperar algo de son sino el dia sera dur,Pero abans de dormir un cigarrette i aixi dormirem be.
Anem a fumar i ve el revisor.Un home gros,moreno..ens demana els billets i ens pregunta d on som
-Barcelona
-i com es que esteu aqui?(aquet parlava una barreja d italia amb angles)
-per el partit de la Champions
-oooh perdreu,jo soc del Milano
-que em de perdre,som el Barça nen
-jajaja reia i deia perdereu
Va treure tabac i ens va convidar i xerrant xerrant,no ens podiem anar a dormir al compartiment nostre.
Per fi el tio va anar a buscar mes billets por ahi i ens deixa en pau
Seiem al compartiment i pasa un home i parlant en castella amb accent afrencesat ens pregunta
-ud son espanyoles?
-no catalans
-pero vienen de espanya?
-no de Catalunya
-ah es que yo vivi muchos años en canarias,soy suizo
-esta be noi molt de gust apa siau
-yo me vine a Bulgaria a vivir porque socialmente esta sociedad blablabla i blabla bla vla...
LIsidro es va dormir pero a mi em va enganxar de ple el cabro i no callava,ens va fotre un rotllo sobre els beneficis socials de viure a Bulgaria que no veas i jo amb la seca a sobre encara..
Per fi marxa,tanco els ulls....
-hola amici,viva Barcelona e Milano
-apa el puto revisor que vols tu ara?
seu entre el Isidro i jo i ens ofereix tabac un altre cop,el tio xerrava per els descosits,no entenia que teniem que dormir algo nosaltres.
A tothom que pasava per alla els hi deia que eram de Barcelona i que eram amics d ell,el tio donança importancia devant tothom perque ens coneixia..
Per fi marxa i ens venen els dos vells habiam si estavam be i si voliam anar alla amb ells
-no gracies,necesitem dormir
-be,no us preocupeu que ja us despertem al arribar
gracies gracies
-Va anem a fer un altre cigarro perque estic dels nervis
Sortim i el revisor ens enganxa un altre cop,quina vergonya cada cop que a algu l hi deia que eram amics d ell...ens va ensenyar uns cartells que tenia el tren i posava made in Germany,pero no deia l any...
Per fi al compartiment e intentem dormir una mica,l Isidro ho va aconseguir, a mi em va costar mes i em va enganxar encara un parell de cops mes el puto revisor.
Per fi em dormo i al cap de poquet aperixen els dos iaios a despertarnos que ja estavem arriban a Plovdiv.
Que cabrons!!faltaven 3 parades i ens van tindre l ostia de rato alla esperant que arribesim,preguntant quants centims guanyem,com es viu a Barcelona,quina clase de cotxes hi han,que si hi han mercedes i BMWs...un interrogatori digne dels primers guiris rusos que venien aqui,que ho feien molt aixo de preguntar aquestes coses,quan cubica el cotxe,quants dolars costa,quants dolars guanyes en un any...
Per fi a Plovdiv la segona ciutat mes important del pais....tela!!Te 6000 anys d antiguetat i va ser la capital de la Dracia Romana i per mi que ara començan a arreglarla una mica la ciutat

0 Comentaris