PREPARANT EL PARTIT

Ens aixequem ja recuperats de la "papa" de dos nits anteriors i a visitar Sofia,ja ens queda poquet per veure i el que em escullit veure aquet mati son els estadis de futbol de la ciutat,tot i l intent fallit de la nit anterior de veure l estadi nacional.
Tenim localitzats varios estadis a la ciutat,tots bastant distanciats d un a l altre,tenim el del Levsky,el del CSKA,el del Lokomotiv i el del Slavia.
Primer visitarem el del nostre rival el Levsky Sofia.
Agafem un taxi i tenim la sort de viatjar amb l´unic taxista de Sofia que parla angles,un angles molt seu pero angles.L hi expliquem la nostra intencio i ens porta cap el camp del Levsky,per arribar hi vam atrevasar barris que a mi em recordaven la mina o poligon gornal.
Arribem al estadi,estadi?????allo es un campet!!!no m extranya que juguin al estadi nacional,tot i que hauria tingut el seu que jugar aqui!!
Les grades desde fora eran una muntanyeta de herba
La seu social del club no esta alla,sino al centre de la ciutat,al costat d on era l hotel del Barça.
Com el barri aquet estava a can collons vam parlar amb el taxista que ens esperes i ens portes a un altre camp.A mes ens va fer d´interpret per intentar entrar a veure l estadi pero la negociacio no va fructificar.
Total marxem,estem casi una hora per atrevasar Sofia i arribar al camp del Slavia
Alla el taxista ens ha d abandonar,te un viatge concertat,ens diu que el truquem d aqui a una hora,habiam si a acabat i ens recull,el temps que podem trigar en visitar l estadi aquet.
Aquet camp em recorda el camp del Alella,on jo habia tingut grans tardes de gloria.Ens a propem cap a la porta habiam si podem entrar,no sense primer fotos de l entrada i no podem pasar,hi ha com unes oficines,intentem veure algo desde el parking...i ens surten 5 "musculitos" i ens comencen a controlar amb to amaneçador.
Per suavitzar la cosa els hi preguntem si podem veure el camp i casi sense mirarnos ens diuen que no.I es plantan devant l entrada del estadi,els hi anavem a fer fotos,ho macos que estaven tots alla fent el fatxenda pero millor no.
Total,ens quedem tirats en un dels barris mes pobres de Sofia,sense taxis i en mitg de barraques,amb la peazo camara del Isidro,com a caramel per a cualsevol desgraciat que s apropi.

Marxem d aquet descampat
Despres de caminar una miqueta trobem una parada de taxis,com totes plenisima de taxis,ens toca un Hunday Atos,habiam vingut amb un clio.
Aquet taxi es cunduit per una roseta d uns curanta i pico anys que no callava,pero nomes parlava bulgar,nosaltres proban angles,frances,ecspanyol,catala i res,ella xerrant i en Bulgar i despres de cada frase reia al veure que nosaltres no enteniem res i tambe ens feia riure,si al anar habiam trobat transit,al tornar mes encara.
Vam veure l unic edifici modern d aquella area,el Hilton
tambe vam veure coses de tal com es Sofia
I al final s ens van treure les ganes de seguir veient mes estadis,total perque no ens deixin entrar..millor anem a veure la zohra al restaurant happy.

0 Comentaris