GAVINET DE CRISIS

Ahir a la nit reunió d’urgència del gabinet de crisis de cules viatgers.


Se’ns ha girat feina, be de fet se’m ha girat a mi perquè el colega....degut al greu error comes a l’anterior eliminatòria ha estat destituït de tota responsabilitat, ell només serà l’encarregat de portar la peazo camera de fotos i si l’hi deixen entrar als estadis.


Dijous el cenizo del colega, va a València, a veure el Valencia-Barça, sempre que va sol perdem, o sigui que igual ens estalviem anar a la final de la copa del Borbo.


Desprès el planning continua amb el rival del Barça a la Champions,el Shalke 04,equip d’una ciutat Alemanya de nom impronunciable, Gelsenkirchen, per el que em vist al mapa entre Dortmund i Duisburg, prop d’Essen i Bochum, ja veurem si l’avio ho troba tot això.


Anirem al sorteig havien si tenim la sort d’aconseguir entrades sinó menys gastos.
Desprès toca Manchester (el mes segur),a Old Trafford ja vam estar pero clar sense partit.. aquí el problema gran seran les entrades.. tothom s’apuntarà i ja l’haurem cagat.


Desprès tenim que estrenar el puto Ave i anar al Mierdabeu, fa anys que no hi vaig, l’últim cop per sobre meu van passar xacos volant, tela la gitanada que hi ha aquell campet.
Tot sembla ser que desprès tenim entrades per la final de la Ueffa, ens ho han de confirmar i perque no? No sabem ni qui jugarà, suposo que Bayern i PSV pero estarà be,es juga a Manchester també pero al camp del City,


També tenim la final del Borbo si l’efecte cenizo no funciona.
I desprès el gran motiu de la reunió del Gabinet de crisis, Moscu, final de la Champions.


Les autoritats Russes ja han avisat que els equips semifinalistes, hauran de donar ja la llista de aficionats que hi van, tot i no esta classificats haurem de pagar ja el visat, hotel.. etc etc sinó no hi haurà visat.


Tenen dos funcionaris fent visats al consolat de Bcn,i dos tius per fer 21000 visats poden estar com 6 mesos.
Per aconseguir el puto visat, el pots fer a traves d’una agencia de viatges i pot trigar com un mes o dos.


Si el fas per el teu compte necessites tindre un conegut a Rússia que et convidi anar hi, i aquest visat pot trigar entre 3 o 6 mesos, descartat.
I desprès i ha el visat Express, si "apoquinant" el que volgui el funcionari el pots tenir en 24h..


Uns mafiosos, tots els aficionats que tramitin el visat si el teu equip no va a la final perds la pasta del visat...un kaos de final
Jo em sembla que sentint-ho molt de la final m’esborro, be això dic ara, seria la primera final que em perdo en anys molts anys.


De moment farem com l’equip partit a partit, primer Alemanya, intentarem enxufar tots els carnets que podem al sorteig i avia’m que passa.

0 Comentaris