GELSENKIRCHEN-Bochum i Essen

Despres d´instalarnos al hotel,com ja ens habiem fartat de frikandels i croquets i pee tant no teniem que anar a dinar,vam decidir anar a explorar la ciutat de Bochum,la primera impressio era que era una castanya de ciutat,a prop del hotel,tambe al ruhrpark hi habia el estadi del Bochum,equip de la bundesliga.

Primer buscant l´hotel ens habiem fotut per la sortida del estadi pero no l´habiam vist i no teniem moltes esperances de trrobarlo.

Sortim per alla i miracle,al final d´un carrero estava,foto i som hi,segur que com sempre hi ha una porta oberta per curiosos.

Al aproparnos un dels equips inferiors del Bochum estavam carregant unes furgonetes i ens van començar a dir ves a saber que en Alemany,al final vaig entendre a un que ens deia que aquell no era l´estadi del Schalke,que ens habiam equivocat..calla tontet,ja ho sabem.

El nom d´aquet estadi es Rewirpower stadium.

Anem bordejant l´estadi i got it!!!!!!porteta oberta!!Els jardiners treballant,entran i soprtint els tractors i nosaltres grades a munt.jaja

Ja estem dins del Rewirpower Stadium.Una especie de miniestadi pero de color blau,a les grades del devant hi ha l´any de fundacio del club.

Com anecdota,que ens va sorpendre molt,aquet estadi encara te grada de general!!!Feia anys que no ho veia a cap estadi.

L´isidro,reporter intrepit va decidir anar cap a la grada de general a fer fotos i tambe colocarse darrera la portaria a fer fotos del estadi.Jo em vaig quedar a tribuna com els senyorets i aixo em va costar que apereixes un home i em digues ue no podia estar alla al estadi.Apa cap a fora pero no vaig dir res de que el paparazzi esatva casi a la gespa i com no el van veure...Va tornar amb fotos del camp desde la gespa i tot.Tot i haber un parell d´operaris treballant la gespa.

Al sortir,visita a la botiga,de pena,es mes gran el videoclub de sota casa i cap el cotxe a buscar el centre de Bochum.

Sincerament si tingues que escollir entre Bochum i Santa Coloma de Gramanet no se que escolliria.Vam fer fotos desde el cotxe i continuem cap a Essen,ciutat dels semafors mal sincronitzats,per mi que vam parar a tots,un escandol la cua que es formava i a sobre el tren per la carretera..un kaos tremendo.

Tenim la sort de ser dels taxis que mes treballan a Europa,els de Barcelona.a tot arreu on anem veiem montanyes de taxis a les parades,pero clar tambe tenim el trist honor de tindre les tarifes mes barates de tota Europa occidental.

Despres de molta estona aguantant caravanes,trobem l´autopista que ens portara cap a Gelsenkirchen.

De l´autopista a la ciutat tens uns kms per una carretera plena de barraques i com no colapsada.

Aqui ja va començar a ploure i no pararia fins l´endema.