Visitant Bochum i Essen

Després d'instal·lar-nos al hotel, com ja ens havíem afartat de frikandels i croquets i per tant no teníem que anar a dinar, vam decidir anar a explorar la ciutat de Bochum. 

La primera impressió era que era una castanya de ciutat, a prop del hotel, també al ruhr park hi havia el estadi del Bochum, equip de la bundesliga. 

Primer buscant l´hotel ens havíem fotut per la sortida del estadi però no l'havíem vist i no teníem moltes esperances de trobar-lo. 

Sortim per allà i miracle, al final d´un carreró estava, foto i som-hi, segur que com sempre hi ha una porta oberta per curiosos. 

Al apropar-nos un dels equips inferiors del Bochum estàvem carregant unes furgonetes i ens van començar a dir ves a saber que en Alemany, al final vaig entendre a un que ens deia que aquell no era l´estadi del Schalke, que ens havíem equivocat.. calla tontet, ja ho sabem. 


El nom d´aquest estadi es Rewirpower stadium.


Anem bordejant l´estadi i got it!!!!!! porteta oberta!! Els jardiners treballant, entrant i sortint els tractors i nosaltres grades a munt. jaja 

Ja estem dins del Rewirpower Stadium. Una espècie de miniestadi però de color blau, a les grades del davant hi ha l´any de fundació del club. 


Com anècdota, que ens va sorprendre molt, aquet estadi encara te grada de general!!!Feia anys que no ho veia a cap estadi. 


L´isidro, reporter intrèpid va decidir anar cap a la grada de general a fer fotos i també col·locar-se darrera la portaria a fer fotos del estadi. 



Jo em vaig quedar a tribuna com els senyorets i això em va costar que apareixes un home i em digues que no podia estar allà al estadi. Apa cap a fora però no vaig dir res de que el paparazzi estava casi a la gespa i com no el van veure... 



Va tornar amb fotos del camp des de la gespa i tot.Tot i haver un parell d´operaris treballant la gespa.

Al sortir,visita a la botiga,de pena, es mes gran el videoclub de sota casa i cap el cotxe a buscar el centre de Bochum.

Sincerament si tingues que escollir entre Bochum i Santa Coloma de Gramanet no se que escolliria.Vam fer fotos des de el cotxe i continuem cap a Essen,ciutat dels semàfors mal sincronitzats, per mi que vam parar a tots, un escàndol la cua que es formava.


i a sobre el tren per la carretera..


un kaos tremend.

Tenim la sort de ser dels taxis que mes treballen a Europa, els de Barcelona. a tot arreu on anem veiem muntanyes de taxis a les parades.PerÒ clar iambe tenim el trist honor de tindre les tarifes mes barates de tota Europa occidental.

Despres de molta estona aguantant caravanes, trobem l´autopista que ens portarÀ cap a Gelsenkirchen.


De l´autopista a la ciutat tens uns kms per una carretera plena de barraques i com no col·lapsada.


Aquí ja va començar a ploure i no pararia fins l'endemà. 

0 Comentaris