ARRIBADA A LIÓ

Anem amb el diari del viatge,tot i que aquet viatge poc diari te. Ha estat un viatge llampec,anar i tornar i prou,ni tan sols em dormit allà.

Com tots els viatges que em fet seguint el Barça ens ho hem passat en gran. Aquet recordava molt el de Milan,que va ser amb el taxi anar i tornar.

Aquet viatge ens ha acompanyat en Jordi,el germà borratxo del Messi,un crack i una gran persona.

A ell,el varem conèixer a Gelsenkirchen i ens el vam trobar un altre cop a Manchester. Evidentment aquestes dos trobades van ser a un pub i bevent cervesa.

Però em encaixat molt be,es molt complicat trobar gent amb qui viatjar i tindre bon rotllo tot el viatge i amb aquet cap problema.

Per començar vam anar amb el seu cotxe. Nosaltres ,per variar vam treballar tota la nit i al plegar ell ens va recollir i apa cap a munt.

El mes interessant del cotxe era una caixa de cerveses de llauna que duia,estaríem assortits durant un bon tros del viatge.

Vam xerrar molt tot el camí,tot i no haver dormit nosaltres. La primera parada va ser un esmorçar ràpid a La Jonquera,compra de tabac i purets i continuem.

En seguida vam veure que els que venien a veure el partit del Barça,no serien gent d’animar molt,els cotxes catalans que ens avançaven eren Audis Q7,mercedes,lexus...cotxes que no eren de Hooligans.

De fet,molts dels que coneixíem venien mes tard que nosaltres i allà ens trobaríem.

Sense adonar-nos les cinc horetes i pico del viatge ja estaven cobertes. Abans d’entrar a Lió,ultima parada a una area de servei..últims cafès i disposats a entrar a Lió com l’exèrcit Romà.

A Lió,ja hi havia estat molts cops ,quan conduïa el tràiler,però clar mai al centre,sempre al sud de la ciutat on hi ha les empreses químiques. Tot es tractava de sortir de l’autopista i entra a la dreta,anar entre rius. Entre el Saone i el Rhone.

No vam trigar gaire en trobar un lloc per aparcar (zona blava tot,però a les 18.00h ja s’acaba el període de pagament i tampoc era molt car).

Vam aparcar,curiosament al costat del Carrer Henry IV,mira pensàvem que en faria quatre l’Henry amb la visio del carrer aquet però nomes en va fer un.

Un cop a Lió,birres a la motxilla i a buscar el centre.

El cert es que estàvem bastant ben situats prop de la place Carnot,on hi ha el carrer de vianants que et porta a la Place Bellecour,punt de trobada blaugrana.

0 Comentaris